Circuit Camp de Tarragona.

El divendres 3 d’agost Vandekames reprenia les curses del Circuit del Camp de Tarragona.Gairebé 600 corredors, entre les diferents modalitats, van prendre part en els circuits que conformen aquesta dura i original cursa organitzada pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i el Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Luisma Mas (Club BTT Montbike) amb un temps de 16’06” i Núria Florencio (Club Excursionista Serres de Mestral) amb 18’45”, van ser els vencedors en la 1a cronoescalada, novetat d’aquest any. La VandevertiKal, de 1,680 km i 343 m de desnivell positiu, puntua en el nou Circuit de KV de Tarragona.

Després que l’organització decidís ajornar mitja hora les proves del dissabte dia 4 degut a les elevades temperatures, es donava la sortida de la resta de curses.

A la Vandekames negra 28,3 km i 1.414 m de desnivell positiu el vencedor va ser  Aleix Toda(Borges Trail – AAEET) amb un temps de 2h49’30”, Pol Vilà(Borges Trail – AAEET)amb 2h56’19”va quedar en segon lloc i la tercera plaça se la va endur Víctor del Àguila (C.E.TrailTarraco) amb 2h59’54”; en categoria femenina les vencedores van ser Isabel Pelegrina (Conca Senglars) amb 3h37’43”, MayteColmenarejo (Serres del Mestral) amb 3h 54’24” i Laura Sanvisens (C.E. TrailTarraco) amb 4h03’55”.

Luisma Mas i Edurne Zazpe ostenten ara el títol de líders del Circuit Clàssic.

A la cursa roja, de 17,600 km i 935 m de desnivell postiu, es van imposar Oriol Ferré (Alliberaadrenalina) amb 1h51’59” seguit de Ferris Salas amb 1h55’12” i David O’Callaghan (Serres del Mestral) amb 1h54’44” el qual lidera el Circuit Express. En categoria femenina van pujar al podi Gemma Barrabeig (Club Excta. Torredembarra) amb 2h09’03”, Paula Cerro (C.E.TrailTarraco) amb 2h13’32” i Pat Perpinyà (Patxanguerus d’Alforja) amb 3h 54’24”líder ara del Circuit Express.

També es van disputar les caminades, blava i groga, però aquestes sense caràcter competitiu, i la cursa infantil amb gairebé 40 participants.

Pel que fa a les classificacions per equips, el C.E. TrailTarracosegueix líder de la prova seguits del Club BTT Montbike (2ns)i Patxanguerus d’Alforja que mantenen la 3a posició.

La propera cita tindrà lloc a l’Alforja els dies 3,4 i 5 de setembre.

Les classificacions ja estan disponibles a la pàgina del Circuit (http://www.circuitcamptgn.cat) a l’apartat “Rànking”.  Podeu trobar més informació al

facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i twiter (@circuitcamptgn). Per qualsevol consulta o aclariment (info@circuitcamptgn.cat).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.