L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 31a edició de la Setmana Catalana de Vela – Gran Premi de la Generalitat de Catalunya els dies 8 i 9 de setembre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquesta competició aplegarà més de 300 embarcacions i 30 clubs i estarà organitzada pel Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i dels principals organismes i entitats esportives

La 31 edició de la Setmana Catalana de Vela – Gran Premi de la Generalitat de Catalunya es disputarà en aigües de l’Hospitalet de l’Infant els dies 8 i 9 de setembre. Es calcula que aquesta prova, la regata més important del calendari anual de la Federació Catalana de Vela, hi reunirà més de 300 embarcacions i 30 clubs d’arreu de Catalunya i en aquesta edició també de la Comunitat Valenciana. A hores d’ara i fins al 7 de setembre, la inscripció és oberta a la pàgina web: www.cnhv.sailti.com. Hi participaran una quinzena de classes: Optimist G1 / G2 / G3 (Nivell 3) /Làser 4.7 (Nivell 2) / Làser Radial (Nivell 2) / Làser Standar (Nivell 2) / Snipe (Nivell 3) /420 (Nivell 2) / Windsurf Techno 293 (Nivell 2) / Windsurf Raceboard (Nivell 2) / Windsurf RS:X (Nivell 2) / Windsurf Divisió 2 (Nivell 3) / Vela adaptada 2.4 (Nivell 3) / Creuer (Nivell 3) / Finn (Nivell 2) / Patí de Vela (Nivell 3) / Europa (Nivell 3) / Catamarà (Nivell 3).

Aquesta competició  estarà organitzada pel Club Nàutic Hospitalet – Vandellòs i comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i dels principals organismes i entitats esportives. El passat 25 de juliol Gerard Figueras (secretari general de l’Esport), Xavier Torres (president de la Federació Catalana de Vela), Alfons Garcia (alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant), Lluís Coll (president del CN Hospitalet – Vandellòs), Cristina Borràs (regidora d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant), Joan Plana (representant territorial de l’Esport a Tarragona) i Sergi Cadenas (delegat territorial de Tarragona i vicepresident de la Federació) van signar a la seu del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, a Esplugues del Llobregat, el conveni de col·laboració que delega l’organització de la Setmana Catalana de Vela al Club Nàutic.

El conveni especifica que el CN Hospitalet -Vandellòs organitzarà l’edició d’enguany de la Setmana Catalana de Vela, de la qual és titular i propietària la Federació Catalana de Vela.

Al conveni signat el passat 2 d’agost per l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i el president del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, Lluís Coll, el Club Nàutic s’ha compromès a assumir el «bon funcionament de les àrees de mar i de terra, els aspectes organitzatius referents a la infraestructura i mitjans de la seu i a la gestió, execució i coordinació del pressupost de la regata, així com a facilitar l’ús de la instal·lació portuària per a la celebració de l’esdeveniment». L’Ajuntament, per la seva banda, s’ha compromès a aportar al Club 10.000 euros, per tal d’ajudar a finançar l’esdeveniment; i a donar suport material i tècnic en l’organització de la Setmana Catalana de Vela 2018.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.