El Club Nàutic Cambrils revalida un any més la bandera blava

El Club Nàutic Cambrils revalida un any més la bandera blava

 

 

  • Catalunya (22 ports), lidera les comunitats amb més banderes blaves, seguida de Balears (20), Andalusia (16), Galicia (15) i la Comunitat Valenciana (14)
  • El municipi ha aconseguit també bandera blava per quatre de les seves platges: La Llosa, Vilafortuny, Cavet i Prat d’en Forés-Regueral

 

El Club Nàutic Cambrils ha revalidat un any més la seva bandera blava. El jurat internacional Bandera Blava 2018 ha fet públic avui el llistat de platges i ports amb bandera blava. Cambrils ha aconseguit també revalidar les banderes blaves de les seves platges: La Llosa, Vilafortuny, Cavet i Prat d’en Forés-Regueral.  El guardó valora i premia la gestió ambiental, la seguretat i els serveis.

El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, valora molt positivament la revalidació d’aquesta distinció. “És un orgull veure reconegut el treball que ha fet el Club Nàutic Cambrils durant tots aquests anys i així ho seguirem fent per revalidar-la any rere any”, explica. El Club Nàutic Cambrils rep de forma ininterrompuda la bandera des de fa 6 anys.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a Espanya. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.

Així mateix, exigeix ​​a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports, una excel·lència en gestió ambiental.

L’organisme ha concedit aquest any a Catalunya 123 banderes, de les quals 101 són per a les platges i 22 per a ports esportius. Pel que fa a la demarcació de Tarragona, són 6 els ports que l’han aconseguit: Port Segur de Calafell, Club Nàutic Salou, Club Nàutic Cambrils, Port de l’Hospitalet de l’Infant, Club Nàutic l’Ametlla de Mar i el Club Nàutic l’Ampolla.

El Govern de la Generalitat vol vetllar per la imatge de qualitat que ofereixen els ports catalans. La col·laboració públic privada pel que fa a recursos econòmics és fonamental per convertir els ports en instal·lacions de primer nivell, modernes, integrades en els seus municipis i sostenibles.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.