Una vintena d’actes, per celebrar la Festa de la Germandat de Vandellòs els dies 11, 12 i 13 de maig

Totes les propostes són gratuïtes i estan organitzades per diverses entitats locals i pel consistori conjuntament.

PROGRAMA_GERMANDAT_2018

La Festa de la Germandat de Vandellòs, que se celebrarà de l’11 al 13 de maig, constarà d’una vintena d’actes gratuïts, per a tots els públics. Entre aquests, destaca la presentació del llibre L’enllumenat elèctric al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. L’Energia de Vandellòs, 1928-1945, editat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i per l’editorial Cossetània, a càrrec de l’autor, Joan Vernet i Borràs, el divendres a les 19h; el concert de Sixtus, un dels grups de versions més festius amb més projecció de Catalunya, de divendres, a les 00 hores; «La Cagada del Ruc», l’original concurs que han organitzat els joves per dissabte a les 17h; la plantada i correfoc de la Colla Infantil Diables de Vandellòs i lo Boc de Vandellòs, amb la Colla infantil dels Diables i Tambors de lo Golafre de Remolins de dissabte, a les 20.30h; el ball de nit a càrrec de l’Orquestra Welcome Band, de dissabte a les 23.30 h; i el concert de la la banda de música municipal Clau de Vent amb la Banda de la Selva del Camp, de diumenge a les 19.30h.

En la festa d’enguany no hi faltaran tampoc els actes tradicionals, com són el Pal ensabonat, la venda de coques de la Germandat, les misses, les sardanes, les cucanyes, la tirada al plat local, una actuació infantil, la recaptació anual de la Lliga Contra el càncer i les cercaviles (la de diumenge a les 11h, amb els Capgrossos de Vandellòs i els Trabucaires del Comú de Vila-seca; i la de diumenge a les 18h, amb RINGO RANGO). Més detalls de la programació a: www.vandellos-hospitalet.cat

A banda de remarcar aquests actes, la regidora de Festes, Elidia López, ha ressaltat la implicació dels veïns i entitats del poble en la preparació de la festa. “ Més d’una desena d’entitats ha participat en l’organització, la qual cosa és d’agrair i de reconèixer. Realment, aquesta és una festa de la germandat”, ha afirmat la regidora.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.