El Club Tennis Reus Monterols selecciona els 6 participants de l’Slim Diet

El Club Tennis Reus Monterols selecciona els 6 participants de l'Slim Diet

• Cristina Camacho, Cristina Galan, Cristina Fortuny, Jaume Luna, Javier Artacho i Eduard Rodriguez són els seleccionats

• El CTRM ha rebut 440 peticions per participar en el seu programa d’aprimament

• Gantabanax és la nova empresa que col·labora amb el CTRM per oferir els serveis de nutrició i fisioteràpia als seus socis

 

El Club Tennis Reus Monterols (CTRM) ja ha seleccionat a les sis persones -3 dones i 3 homes- per participar en el seu programa d’aprimament Slim Diet, tasca que no ha estat gens fàcil donada les més de 440 peticions que s’han rebut per formar-hi part. Cristina Camacho, Cristina Galan, Cristina Fortuny, Jaume Luna, Javier Artacho i Eduard Rodriguez han estat els seleccionats que posaran a prova el programa Slim Diet a partir de l’1 de febrer i fins al 31 de març.

A través d’una tria específica duta a terme pels entrenadors del Fitness Center del Tennis Reus Monterols i del nou nutricionista que col·labora amb el club reusenc, Josep Maria Llorach, de l’empresa Gantabanax, s’han escollit les sis persones d’entre el gran nombre de possibles candidats.

Slim Diet és un pla valorat en 400€ que consisteix en 12 sessions d’entrenament específic d’entrenament personalitzat i assessorament per a una dieta saludable. Un cop iniciat l’Slim Diet, el públic podrà seguir l’evolució dels 6 participants del programa a través del web del CTRM, www.tennismonterols.cat, i de les xarxes socials del club reusenc, on seran visibles les dades d’aprimament: quilograms aprimats i centímetres d’abdomen reduïts. Les xifres seran actualitzades a mesura que els participants avancin en el programa, fet que permetrà al públic seguir l’entrenament en directe.

Gantabanax obre un espai de salut al Club Tennis Reus Monterols

Gantabanax, empresa reusenca, ha obert aquest gener un nou espai de salut al Club Tennis Reus Monterols que s’uneix al que ja té obert al carrer Gaudí. Els serveis que es posen en marxa són el de Fisioteràpia i Osteopatia gràcies al fisioterapeuta col·legiat Adrià Llorach i el servei de Nutrició i Dietoteràpia amb Josep Maria Llorach, biòleg col·legiat, que ofereix la seva experiència en el tractament de problemes de salut mitjançant canvis en l’alimentació i també dietes més especialitzades per aconseguir objectius concrets.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.