La colla “Confetti” guanya el Confeti d’or com millor comparsa al Cós Blanc, el premi a la carretel·la se l’emporta ‘la Traca’ i la colla ‘Picardies’ guanya en categoria de disfressa

COS BLANC

Els segons premis han estat per la colla Gastronòmica (millor comparsa), Bandarra (millor carretel·la) i per  la disfressa ‘Joc Twister’ de la Colla Jullivert

Les colles i entitats protagonistes de la Festa Major d’Hivern també s’han endut un record en l’homenatge dut a terme en un acte al saló de plens

El premi del Concurs de fotografia de la Festa Major se l’ha endut la Bàrbara Rodríguez-Solís amb la seva obra “Jo volia tirar foc”, mentre que la Mª Isabel Jiménez ha quedat en segon lloc

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Salou s’ha omplert aquest vespre amb membres d’entitats, colles i participants de la Festa Major d’Hivern per seguir d’aprop el veredicte del jurat sobre la rua de lluïment del Cós Blanc 2018. L’alcalde Pere Granados i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, han lliurat els premis als guanyadors del concurs del Cós Blanc, que ha organitzat, per segon any consecutiu, la regidoria per destacar la bona feina de les colles en tres àmbits: a la millor disfressa, a la millor carretel·la i, finalment, a la millor comparsa. En cada categoria s’han premiat els dos primers classificats.

Així doncs, el veredicte del jurat que s’ha llegit durant l’acte ha premiat en la categoria de Disfressa amb la Confeti d’or i 800 euros  la colla “Picardies” amb la disfressa “ Mary Poppins”; i el segon premi ha estat per a la colla “Julivert” amb la disfressa “Joc Twister”, la qual s’ha endut un premi de 500 euros. En categoria Carretel·la: el primer premi ha estat per la colla “La Traca”, el qual s’ha endut el Trofeu Confeti d’or i 800 euros; mentre que el segon premiat ha estat la carretel·la de la colla “Bandarra”, que s’ha endut un premi de 500 euros. Finalment, la tercera categoria, la de millor Comparsa, se l’ha endut la colla “Confetti” també amb un premi del Confeti d’or i 800 euros; i en segona posició la colla “Gastronòmica”, que s’ha endut un premi de 500 euros.

El Jurat d’aquest primer premi ha estat format pel tècnic de Festes de Tarragona, Xavier González; per l’encarregat de brigades municipals de l’Ajuntament de Reus, Manel Ortega; pels periodistes Angel Gómez, Ricard Checa, i Jordi Viñolas; i pel compositor municipal, lletrista, guionista, actor i director de teatre i president de l’associació Bambolines de Salou, Toni Romera.

D’altra banda, en l’apartat de premis que lliura el TAC12 per a la carretel·la més televisiva i que han votat a través dels webs www.participo.cat o www.tac12.tv els espectadors han determinat que en aquesta edició correspon a la colla Grup Esplai.

 

Premis de fotografia

L’acte també ha servit per fer l’acte de lliurament dels premis del concurs de fotografia de la Festa Major d’Hivern 2018, un acte organitzat per la seu del Campus Extens de la URV a Salou i on han participat una trentena de treballs. La guanyadora d’aquesta edició ha estat la Sra. Bàrbara Rodríguez-Solís, amb el pseudònim de TURI RSS, i la fotografia anomenada “Jo volia tirar foc”, amb el primer premi dotat amb 200 € i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV. El segon premi dotat amb 100 € i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV, ha anat a parar a la Mª Isabel Jiménez, amb el pseudònim de JIMIX, i la fotografia anomenada “La gran feinada”. A més, el jurat també ha volgut destacar com a tercera millor fotografia l’obra “Purple rain” presentada per Federico de Vicente sota el pseudònim ROBIN GOOD FELLOW. Totes les obres es troben exposades al passadís del Teatre Auditori fins el dijous 8 de març.

Acte seguit, s’ha presentat i projectat el DVD de la Festa Major Salou 2018. A continuació l’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, han estat els encarregats de lliurar una memòria USB amb el vídeo de la festa i un metacrilat commemoratiu a tots ells i felicitar-los per la bona feina, la implicació i la bona disposició a mantenir viva una tradició festiva al municipi. Un cop finalitzada l’entrega dels premis s’ha dut a terme una fotografia de família amb totes les entitats, i voluntaris d’aquesta edició de la Festa Major 2018 per tal d’immortalitzar el moment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.