Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística al CN Tàrraco

Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística al CN Tàrraco

El proper 10 de març es celebrarà a les nostres instal·lacions el Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística. És la segona vegada que fem el Campionat de Catalunya al Club donat l’èxit de l’any passat.

Ens visitaran clubs de tot Catalunya com el CN Calella, CN Minorisa, CN Sabadell, CN Reus, CN Granollers i CN Kallipolis, essent un total de 50 participants. Tot i que no es tracta d’un dels campionats més massius, sí es distingeix per l’alt nivell de competició de les nedadores, doncs moltes d’elles estan entrenant als centres de tecnificació i d’altres amb la selecció nacional.

El CN Tàrraco participa amb un total de 10 nedadores, essent un dels Clubs amb més participació Júnior darrera del CN Granollers i del CN Kallipolis.
Participarem en solo tècnics, duo tècnic, equip tècnic, duo lliure i equip lliure, és a dir en totes les disciplines del Campionat. Per la responsable de natació artística al Tàrraco, Laura Amorós, “això és important ja que només els clubs amb ressò competeixen en totes les disciplines i el Tàrraco estem al mateix nivell en aquest sentit i, en canvi, tenim una trajectòria molt més curta”.

La competició començarà a les 10.50h i fins a les 14.00h i, a la tarda, de 16.15h fins a les
18.00h. A continuació, es farà el lliurament de la premiació a les nedadores.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.