Comença el calendari de portes obertes als centres educatius de la ciutat

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus ha actualitzat al web municipal l’espai per informar a les famílies del nou calendari de les jornades de portes obe rtes que programen els centres educatius de la ciutat amb vista al nou procés de preinscripció en els diversos ensenyaments d’infantil i primària i també de secundària (inclou tant la ESO com els postobligatoris).

El calendari de jornades de portes obertes als diferents centres educatius s’enceta aquest dissabte 15 de febrer. És previst que en les pròximes setmanes el Departament d’Educació de la Generalitat doni a conèixer la resolució en la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula del curs 2020-2021. Un cop publicades aquestes normes al DOGC s’informarà dels terminis per presentar les sol·licituds, criteris de puntuació i altres tràmits del procés. El que sí que ja se sap, segons va anunciar el mateix Departament, són les dates de preinscripció de P3 a 4t d’ESO, que seran del 23 de març a l’1 d’abril.

Una de les novetats que incorpora la regidoria enguany és el sistema de comunicació amb les famílies, ja que per a fer una comunicació més sostenible s’ha decidit no enviar en format paper les cartes que anunciaven els períodes de preinscripció i les zonificacions. El sistema s’encetarà mitjançant SMS i correus electrònics, amb la qual cosa es podran fer més quantitat de comunicacions a mesura que es tinguin novetats i serà més sostenible amb el medi ambient.

Des de la Regidoria d’Educació es gestionen també les escoles bressol municipals. Les dates de les portes obertes encara no estan definides, ja que la preinscripció acostuma a ser a principis de maig normalment. Les dates s’aniran anunciant i actualitzant a la mateixa web.

Qualsevol consulta relacionada amb aquest procés es podrà fer a l’Oficina Municipal d’Escolarització presencialment de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h (carrer de Roselló, 2-8), al telèfon 977 010 046 o al correu electrònic ome.educacio@reus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.