Comença la segona fase de dinamització de la campanya Bons Reus

Comença la segona fase de dinamització de la campanya Bons Reus

La campanya de dinamització comercial Bons Reus, inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social de l’Ajuntament de Reus, entra en una segona fase de promoció i surt al carrer per tal de facilitar que pugui arribar a tota la ciutadania. Coincidint amb la quinzena d’inici de la campanya, des de l’Agència Reus Promoció, coordinadora de la iniciativa, es vol focalitzar la dinamització en els diferents carrers de la ciutat, tant del centre com dels barris, amb la intenció de reforçar la presència i la informació dels Bons Reus.

L’objectiu que es planteja la regidoria de Promoció Econòmica és cridar l’atenció dels vianants amb un element estàtic que estarà situat a la plaça de Prim. Es tracta d’un punt d’informació fixe que tindrà una persona oferint informació, tant de la campanya com dels passos a seguir per descarregar els Bons Reus. Els horaris de la guingueta retolada són de dilluns a dissabte, de 10:00 h a 14:00 h, i de 16:00 h a 20:00 h. Els diumenges i festius estarà oberta des de les 10:00 h fins a les 14:00 h.

D’altra banda, també hi haurà diversos dinamitzadors de carrer, caracteritzats de diferents personatges, que informaran sobre la campanya i com descarregar els bons. Està previst que recorrin, tant el centre de la ciutat, com diferents carrers situats als barris. Els horaris previstos per a la dinamització són de dilluns a dissabtes, de les 11:00 h fins a les 13:00 h i, a les tardes, de 18:00 h a 20:00 h.

Finalment, la Regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, manifesta la seva satisfacció per la col·laboració de les associacions de veïns de la ciutat que «s’han afegit a la iniciativa Bons Reus coordinades des de la regidoria de Relacions Cíviques a través de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus. El seu suport informatiu i de difusió de Bons Reus, tant a nivell d’establiments com de ciutadania, és molt important i una mostra més del treball ciutadà que realitzen diàriament aquestes entitats». 

Les dades de la primera quinzena

La campanya, molt ben acollida per la ciutadania, està essent un important revulsiu per als establiments de la ciutat. En aquests moments, els consumidors s’han descarregat 25.016 Bons Reus, dels quals n’han usat 7.907 mentre que l’Ajuntament ha reemborsat als establiments l’import de 4.560 bons. Aquesta liquidació s’efectua cada final de setmana un cop rebuts i validats els corresponents tiquets de compra i codis QR pertanyents a cada bo.

Els establiments, que estan geolocalitzats a la mateixa web, llueixen a la seva porta el distintiu Bons Reus que els identifica visualment. Cal tenir present que el dia 18 d’octubre  finalitza el període de descàrrega dels bons,que poden ser utilitzats durant 15 dies més, moment en que caduquen. Per tant els Bons Reus descarregats el 18 d’octubre podran ser utilitzats fins a l’1 de novembre.

El nombre d’establiments adherits és de 310 dels quals el 38% son del sector de la restauració, el 27 % de moda i complements, el 22 % de perruqueria i estètica i el 13 % d’altres tipologies. Els establiments es poden adherir a la campanya Bons Reus en tot moment, fins al darrer dia d’utilització dels bons.

La campanya Bons Reus va començar el dia 17 de setembre com una de les grans accions de suport a la vida comercial, de serveis i de restauració de la ciutat. Des de la web https://bons.reus.cat  les persones que ho desitgin poden descarregar-se els bons i aconseguir tota la informació necessària. Cal tenir 18 anys o més i és una campanya adreçada a les persones empadronades a Reus, que poden obtenir un total de 20€ de descompte, repartits en 4 bons de 5 euros.

L’ objectiu és recuperar la demanda als establiments de la ciutat greument afectats per les conseqüències econòmiques de la crisi generada per la COVID19. Cal recordar que Bons Reus, representa la injecció directa per part de l’Ajuntament de Reus de 400.000€ al sector que  generaran un impacte econòmic directe d’un mínim 1.200.000€.

Calendari dels bons

Emissió i descàrrega dels Bons Reus del 17 de setembre al 18 d’octubre

Ús dels bons descarregats del 17 de setembre a l’1 de novembre (un cop descarregats, tenen una validesa de 15 dies)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.