Comença la temporada de futbol americà a l’Estadi Municipal

Els Barcelona Dragons i el millor futbol americà que es pot veure a Europa tornen a l’Estadi Municipal de Reus. Aquest proper dissabte 18 de juny, a les 18:00h, els Barcelona Dragons jugaran el seu primer partit com a locals a Reus. L’equip rebrà als Cologne Centurions, en la que serà la tercera jo rnada de l’European League of Football.

L’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure, que gestiona les instal·lacions esportives municipals, van renovar fa uns mesos per aquesta i la propera temporada l’acord amb Big Ten Football SL, propietària dels drets com a única franquícia de l’estat Espanyol per competir a la lliga Europea, perquè els Barcelona Dragons juguin la lliga a l’Estadi Municipal de Reus i l’equip situï dues temporades més la seva base d’operacions a la ciutat de Reus.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha valorat molt positivament l’impacte de l’estada dels Barcelona Dragons la temporada passada. “Un esdeveniment esportiu que ens dona visibilitat com a ciutat a tota Europa, a través de les retransmissions televisives i de les xarxes socials i que ens aporta un impacte econòmic molt positiu que ens anima a continuar treballar plegats”, ha manifestat.

Aquest impacte econòmic en la ciutat i el seu entorn es va xifrar la temporada passada en aproximadament 950.000 euros. La xifra s’ha calculat prenent en consideració les despeses directes de l’equip a la ciutat generades per part dels jugadors i l’staff, l’ús de les instal·lacions i recursos logístics necessaris per a l’activitat d’entrenament i competició, a més de les despeses derivades de l’organització dels partits, tant pel que fa a serveis com les provinents de la presència a la ciutat dels equips rivals i aficionats de fora de Reus.

Com a dades significatives cal destacar que l’organització de cada competició ha suposat mobilitzar la contractació d’una mitjana de 57 persones externes al Club. A nivell mediàtic, cal destacar la retransmissió per Esport 3, les visualitzacions per streaming o el seguiment de més de 22.000 seguidors a les xarxes socials o dels mitjans especialitzats.

Calendari

El partit del proper dissabte, 18 de juny, a les 18:00h serà el primer dels sis que els Dragons juguen aquesta temporada com a equip local a l’Estadi. Tots els partits començaran a les 18:00h, una hora abans respecte l’horari d’inici de la temporada passada.

A continuació, detallem totes les jornades de la fase regular, amb dies i hora, que els Dragons jugaran a Reus com a locals:

Week 3 → Barcelona Dragons vs Cologne Centurions (18 de juny – 18h)

Week 5 → Barcelona Dragons vs Istanbul Rams (2 de juliol – 18h)

Week 6 → Barcelona Dragons vs Vienna Vikings (9 juliol – 18h)

Week 9 → Barcelona Dragons vs Rhein Fire (30 juliol – 18h)

Week 12 → Barcelona Dragons vs Stuttgart Surge (20 agost – 18h)

Week 14 → Barcelona Dragons vs Hamburg Sea Devils (3 setembre – 18h)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.