Comença la temporada tardor del Teatre Bartrina

La temporada de Tardor del Consorci del Teatre Bartrina arrenca aques pròxim cap de setmana amb dos espectacles ben diferents. Per un costat, el dissabte 5 d’octubre, a les 21:00 h, es farà l’espectacle “Ovelles”, de Carmen Marfà i Yago Alonso, responsables del text i de la direcció. És una producció de la sala Flyhard i la interpretació va a càrrec de Biel Duran i Albert Triola i Sara Espígul / Gemma Martínez. 

L’acció gira al voltant del Víctor, l’Alba i l’Arnau, tres germans de Barcelona, que es troben per decidir què fer amb una insòlita herència. Ben aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfronten a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans. 

“Ovelles” reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació molt marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de la gent a reinventar-se. 

L’expectacle té una durada de 80 minuts i els preus de les entrades oscil·len entre els 15 euros i els 9 euros. 

Traducció simultània en llengua de signes
El segon espectacle del cap de setmana tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre, a les 12:00 h. Es tracta d’un espectacle familiar, recompanat a partir de 3 anys, titulat “Adéu Peter Pan”, a càrrec de la companyia Festuc Teatre. 

En el marc de les diferents accions que du a terme el Consorci del Teatre Bartrina amb temes d’accessibilitat a l’espai escènic ha subscrit una col·laboració amb la Federació de Persones Sordes de Catalunya FESOCA per tal que aquest espectacle sigui accessible per a persones sordes en llengua de signes catalana i en faran la traducció simulània en llengua de signes. 

El preu de les entrades és de 6 euros (no numerat i sense descomptes). “Adéu Peter Pan” és un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que busca en tot moment la complicitat de grans i petits amb una posada en escena que captiva des del primer moment. 

L’adaptació del text clàssic és d’Íngrid Teixidó i la direcció de Pere Pàmpols. Ambdós són els responsables de la interpretació. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.