EL COMITÈ EXECUTIU DE LA CAMBRA ES REUNEIX AL REIAL AEROCLUB DE REUS

La trobada serveix per refermar el vincle de la corporació amb una de les entitats que més ha fet per potenciar i promocionar el nostre aeroport.

El Comitè Executiu de la Cambra ha realitzat, aquest migdia, la reunió ordinària del mes de maig a les instal·lacions del Reial Aeroclub de Reus. El Comitè s’ha reunit a la sala de juntes i, posteriorment, ha compartit dinar al mateix Aeroclub amb el President de l’entitat, Enric Morralla, i el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. Finalment els assistents han tingut l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de l’aeroclub en una visita que ha guiat el mateix Morralla i a la que també s’hi ha incorporat l’Alcalde de la Ciutat, Carles Pellicer.

El desplaçament del Comitè Executiu a l’Aeroclub s’emmarca en la voluntat de la Cambra de descentralitzar les reunions del seu màxim òrgan de govern per poder valorar, sobre el terreny, algunes de les realitats econòmiques més importants del territori. En aquest sentit, la visita ha permès conèixer el notable desenvolupament del servei d’assistència aeronàutica que realitza l’entitat en els seus hangars i, també, la futura ampliació d’aquesta instal·lació ja que l’Aeroclub té en cartera iniciar les obres d’un nou hangar per donar resposta a les necessitats creixents que detecta en aquest sector.

Durant la trobada la Cambra ha refermat la seva voluntat de participar activament en el desenvolupament futur del Parc Aeronàutic i , per altra banda, conèixer el projecte del Drone Robotics Technology, l’empresa de construcció de drons creada per l’Aeroclub amb la voluntat de donar un servei fet a mida a les empreses.

Pel que fa al contingut del Comitè Executiu aquest ha servit, entre d’altres coses, per analitzar les bones sensacions de la presència de la Cambra a FENAVIN -la Feria Nacional del Vino- i també per conèixer els últims detalls al voltant de la REUS VIU EL VI que es realitzarà la propera setmana.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.