La Festa de la Gent Gran estrena format amb actuacions a la plaça del Mercadal

La Festa de la Gent Gran de Reus, que enguany estrena format amb activitats en diferents punts de la ciutat i al llarg de tota la setmana, ha iniciat aquest dilluns, 29 de maig la programació amb una exhibició de balls i actuacions de les diferents entitats. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i les regidores de Participació, Ciutadania i Transparència; i de Benestar Social, Montserrat Flores I Montserrat Vilella, han assistit a la celebració.

La Festa de la Gent Gran, organitzada per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, és un reconeixement anual a les persones grans de la ciutat —en especial als membres de les entitats d’aquest col·lectiu i als usuaris dels casals, els municipals i els de la Generalitat—, alhora que és una oportunitat per donar a conèixer, en un ambient festiu i de lleure, les activitats habituals que es fan al llarg del curs als casals de la gent gran: ball, gimnàstica, cant, etc…

El primer dia de programació s’ha completat amb un esmorzar I un vermut solidaris a la mateixa plaça del Mercadal, a favor del Banc dels Aliments.

La programació de la festa gira a l’entorn de la gent gran activa com a tema central. Es dóna continuïtat així al fil argumental que s’ha portat a debat dels consells municipals d’Infants i de Joves, i que la regidoria promou als casals municipals per tal de fomenta l’envelliment actiu de la població.

foto_170529_festa_gent_gran_1_0
Les activitats recollides al programa de la Festa de la Gent Gran fins el 2 de juny són les següents:

Dimarts, 30 de maig

   • Al Mas Abelló (c/Mas Carpa, 4): a les 9.00h, campionat de petanca i bitlles; i a les 12.00h, entrega de trofeus
   • Al Casal de Gent Gran de Reus II (Riera d’Aragó, 11), a les 16.00h, campionat de botifarra i dòmino; i a les 19:00h, entrega de trofeus

Dimecres, 31 de maig

   • A la Sala Santa Llúcia (Raval de Robuster, 34), a les 17.00h, benvinguda als assistents. Cant de les corals: Cor Alegria i Espai “la Caixa”. Homenatge a les persones més grans de la ciutat. Xerrada a càrrec de la Dra. Ester Martínez sobre “Gent gran, gent activa”.

foto_170529_festa_gent_gran2_0Dijous, 1 de juny

   • Al Pavelló Olímpic Municipal (Carrer de Mallorca, 1): a les 12.00h, tastet de balls; a les 13.30h, ballada de sardanes; a les 14.00h, dinar; i a les 16.00h, ball d’envelat per a tothom amb l’orquestra “Jamaica”

Divendes, 2 de juny

  • A les 11.00h: Visita cultural guiada per a la gent gran a l’Institut Pere Mata i a la Bòvila Sugranyes amb inscripció prèvia trucant al 977 010 029 (Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència)
  • Al Centre Cívic Migjorn, a les 18.00h, representació teatral del Casal Municipal de la Gent Gran Districte V; i a les 20.00h, cloenda.

foto_170529_festa_gent_gran4_0

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.