Concert del cor del Col·legi St Peter’s a La Prioral

L’església Prioral de Sant Pere acollirà el concert del cor de capella del Col·legi St Peter’s de la ciutat de York (Regne Unit) aquest pròxim divendres 22 de juliol a les 20:00 h.

El cor es troba de gira per Catalunya i ha inclòs l’actuació a la ciutat de Reus al seu programa, després d’haver actuat abans a Figueres, Blanes i Barcelona, on es podrà escoltar a la cripta de la Basílica de la Sagrada Família.

El cor de Capella de St Peter’s està format per un gran nombre de coristes de la catedral de YorK i canta habitualment a les misses escolars, viatjant regularment per tot el Regne Unit per cantar a les catedrals. Als seus viatges més recents han tingut ocasió de cantar a l’Abadia de Westminster, la catedral de Sant Pau de Londres, la catedral de Santa Maria d’Edimburg i la catedral de Durham.

El cor té un ampli repertori, des d’Oratoris fins a misses i música de l’església anglicana de totes les èpoques.

En la seva primera actuació a la ciutat de Reus, el cor mixte de joves cantaries estarà acompanyat d’un quartet de saxos, d’un cor de clarinets i el conjunt d’instruments de vent, i interpretarà obres de Vivaldi, Handel, Mozart, Gershwin, Purcell i altres autors britànics.

Organitzat per l’Església Prioral de Sant Pere, el concert compta amb la col·laboració de l’Agència Reus Promoció que en fa difusió com un acte d’interès turístic i cultural a la ciutat.

El concert començarà a les 20:00 h i té una durada aproximada d’una hora. L’entrada és lliure. La informació es pot consultar en aquest enllaç.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.