Concert extraordinari 20è aniversari Cobla Reus Jove al Teatre Bartrina

Concert extraordinari 20è aniversari Cobla Reus Jove al Teatre Bartrina

Amb el concert titulat “Temps enllà, concert d’aniversari”, la Cobla Reus Jove festejarà els seus 20 anys a l’escenari aquest pròxim diumenge, a les 12 h del migdia, al Teatre Bartrina. La direcció musical anirà a càrrec de Francesc Gregori i oferiran un rpograma que girarà al voltant de tres grans eixos: la saradana i la música per a cobla a Catalunya; les sardanes dedicades a la Cobla Reus Jove i als aniversaris, i finalment, un record destacat al bicentenari de Pep Ventura i al centenari del naixement de Ricard Viladesau.

La Cobla Reus Jove ha preparat diversos actes per celebrar el 20è aniversari i el concert d’aquest proper diumenge esdevé l’esdeveniment central de la commemoració. S’hi podran escoltar obres dels compositors Abad, Basil, Casanovas, Cotó, Cristau, Elies, Martí, Mauné, Ventura i Viladesau. A destacar l’estrena de dues sardanes dedicades, justament, als 20 anys de la cobla.

L’acte s’aprofitarà per fer el comiat als músics que deixen la formació musical enguany i que són Natàlia Segura, que ha estat 20 temporades amb la cobla, i el trompetista Carles Martí, que ha format part de la Reus Jove en diferents etapes de la seva història. Ocupant el seu lloc s’incorporen Jordi Olesti i Sergi Aguado.

Les entrades per assistir al concert estan a la venda a la taquilla del teatre i a través de la seva plataforma de venda online i costen 5 euros.

Preu: 5 euros

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.