Concert extraordinari de cloenda del cicle Vermusic, en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017

Concert extraordinari de cloenda del cicle Vermusic, en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017

Aquest divendres, a les 20:15 h al Saló de Plens, es realitza un concert extraordinari del cicle Vermusic que s’ha organitzat durant tot l’any a la ciutat amb motiu de lad Capital de la Cultura Catalana 2017. Coinciint amb aquest acte es lliuraran les aportacions solidàries que s’han recaptat durant els diferents concerts. El concert d e cloenda d’aquest cicle inclourà l’actuació de Macc i Xavier Pié, Óscar Fernández-Pacheco i Agartha.

Gràcies a les col·laboracions del públic i a les contribucions extraordinàries que hi han afegit l’empresa Vermuts Miró i l’Ajuntament de Reus, a través de la Capital de la Cultura Catalana, s’han recaptat un total de 5.000 euros que es lliuraran en un xec aquest mateix divendres després del concert. Les entitats beneficiàries d’aquesta col·laboració són l’Associació de Bàsquet amb Cadira de Rodes de la Costa Daurada (3.500 euros) i la Fundació Mossèn Frederic Bara (1.500 euros). El lliurament dels dos xecs els realitzaran l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el director general de Vermuts Miró, Carles Prats.

El concert extraordinari inclou les actuacions següents: Macc i Xavier Pié, amb una selecció de peces del seu disc Connexions (presentat oficialment i en primícia al cicle Vermusic el 16 de juny al pati de l’Institut Salvador Vilaseca), Óscar Fernández-Pacheco, amb peces del seu treball Bàsics (presentat oficialment i en primícia el passat 26 de maig a El Círcol dins el cicle Vermusic) i el conjunt Agartha, que oferirà una selecció de peces de la seva actuació al pati de l’Institut Pere Mata del passat 13 de juliol dins el Vermusic.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.