Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsoldestinen 15.000 euros a projectes socials a Tarragona

Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsoldestinen 15.000 euros a projectes socials a Tarragona

Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona han atorgat els ajuts corresponents a la convocatòria per a projectes socials que es desenvolupen a l’entorn. Aquesta convocatòria s’emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.

En aquesta primera convocatòria, 19 projectes han optat a obtenir els ajuts.Finalment, els 3 projectes que rebran ajuts econòmics per part de la Fundación són els següents:

Associació d’Asperger-Tea del Camp de Tarragona, pel projecteStop bulling/Patis actius, patis per a tots. Aquest projecte té com a principal objectiu que nens i adolescents amb TEA puguin participar i gaudir de les activitats socials que es realitzen a l’hora del pati al seu centre educatiu, tal i com ho fan els seus companys.

El nen o adolescent Aspie és una persona que es desenvolupa sense dificultats amb l’anticipació i la planificació, una persona a qui no li agraden els imprevistos i participa en les activitats dirigides. Però tot això desapareix a l’hora del pati; de forma col·loquial, podem dir que a l’hora del pati és un “campi qui pugui”, on la persona Aspie es troba totalment desorientada i estressada. Pot manifestar la seva voluntat d’estar sol però, en cas de voler participar en algun joc col·lectiu o conversa grupal, molt probablement, no sabrà com fer-ho. Aquest projecte rep un ajut econòmic per valor de 9.700 €.

Xarxa Sta. Tecla/Fundació Estela de Protecció als Disminuïts Psíquics, pel projecteAfavoriml’esport/Pràcticaesportiva pera personesambdiscapacitat que promociona l’esport com a hàbit saludable i generador de benestar entre els usuaris del’STO i SOI (Servei de Teràpia Ocupacional i Servei d’Orientació i Integració), mitjançant la participació en els campionats territorials i de Catalunya organitzats per la Federació ACELL.

L’objectiu del projecte es fomentar beneficis indirectes com el treball en equip, el compromís, l’autonomia personal i social, relacions interpersonals, autoestima, autorealització i activitats de la vida diària i la higiene.L’ajut destinat a aquest projecte és de 3.500 €.

Associació Jove Gitana de Tarragona, pel projecteGitan@s amb estudis, Gitan@s amb futur (atenció a nens i nenes mentre els seus pares estudien al centre).El plantejament és la realització d’un Pla d’extensió del temps educatiu, on els nens i nenes gitanos que no realitzen activitats extraescolars, puguin participar en activitats de reforç i suport al currículum educatiu. Al mateix temps, els seus pares, mares i familiars estaran estudiant per poder obtenir el graduat escolar. La iniciativa rebrà 1.800€ d’ajut.

Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona han destinat un total de 15.000€ en concepte d’ajuts. Aquesta quantitat representa un finançament del 40% del cost total de cadascun dels projectes socials seleccionats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.