Concert extraordinari “La fusta i la música” al Teatre Bartrina

Concert extraordinari La fusta i la música, al Teatre Bartrina

El Gremi de Fusters i Ebenistes de Reus i el Baix Camp organitza la segona edició del concert “La fusta i la música” coincidint amb la festa patronal de Sant Josep. Serà el dijous 19 de març, a les 20:30 h, al Teatre Bartrina, un escenari que unirà l’Orquestra i la Coral de la Universitat Rovira i Virgili. 

Aquest esdeveniment extraordinari va néixer el 2019 amb l’objectiu de posar en valor la importància de la fusta a l’hora d’afavorir la sonoritat dels instruments. En paraules del mateix president del gremi, Josep Maria Cogul, “la fusta i la música tenen l’harmonia en comú, la capacitat de crear calidesa, tranquil·litat, relaxació i identitat. un conjunt d’experiències sensorials, auditives, tàctils i visuals”. 

Amb el concert al Teatre Bartrina el gremi vol fer un pas endavant i organitzar un esdeveniment en un entorn de referència com és l’espai escènic reusenc i, alhora, apostar per dues formacions també capdavanteres del panorama musical al territori. I també cercant el complement pedagògic amb la intervenció del director de l’Orquestra de la URV, Miquel Massana, que abans d’iniciar l’acte farà una ponència sobre la fusta en instruments com el clarinet, l’oboè, el fagot, el violí i el violoncel. 

Amb la voluntat de convertir la festa gremial de Sant Josep en un veritable acte ciutadà, el Gremi de Fusters obre les portes del Bartrina perquè tothom que ho vulgui pugui participar en l’esdeveniment. El concert és gratuït i es demana que prèviament es reservi entrada al correu electrònic germifustersreus@gmail.com o bé al telèfon 685 390 331.

Després del concert, la celebració continuarà a l’espai de La Llotja, a la plaça de Prim, on els assistents podran realitzar un tast de productes locals de qualitat. En els dos espais hi haurà una petita exposició d’eines de fusters. 

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç de Reus, la URV, la DOP Avellana de Reus, la DO Catalunya i Vermuts Miró.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.