Consells pel teu negoci

Màrqueting digital

Els primers mesos de l’any són els més temuts pels empresaris. Les pujades dels preus, tarifes i taxes augmenten, el que provoca un menor consum per part dels usuaris i, per tant, una menor venda de productes i serveis en els negocis. Però, que no s’estengui el pànic!

Amb una sèrie d’es-ratègies per al teu  negoci, aquests mesos no tenen perquè ser tan durs.

1- Cuida la teva imatge: Manté el teu punt de venda, tant online com offline, ordenat.

Elimina tota decoració nadalenca i col·loca els preus correctes. Utilitza descomptes similars a les del Black Friday però adaptant-los a aquesta època de l’any.

2- Entèn al teu consumidor:

Durant els primers mesos de l’any, el comportament dels consumidors es veu alterat, ja que el seu nivell de compra no és el mateix que a la resta de l’any. Ven productes a preus assequibles, treu a la venda productes outlet, facilita mètodes de pagament, optimitza els teus canals de venda i utilitza diferents mitjans de promoció.

3- Oferta els productes favorits:

A través d’estadístiques d’anys anteriors, descobreix quin és el producte o servei més venut del teu negoci i realitza ofertes i promocions. D’aquesta manera, atrauràs els teus clients amb productes que responguin a les seves necessitats.

4- Utilitza els mitjans digitals:

Utilitza les teves xarxes socials i pàgina web per destacar productes i ofertes. Les plataformes digitals són els mitjans ideals per aconseguir un major abast. Optimitza les teves xarxes socials de manera correcta. Crear ofertes exclusivament digitals motivarà als usuaris a realitzar les compres online.

5- Redueix les teves despeses:

Organitza’t. Realitza un pressupost i marca quines són les prioritats del teu negoci.

Una bona constància, planificació i optimització de les teves plataformes digitals pot ser la base perquè un negoci funcioni. Contracta un especialista per obtenir millors resultats i pugui preparar una estratègia per aconseguir els objectius de l’any.

Bemarketing Et farem arribar a tothom

www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.