Continua el Halloween més familiar al Camping & Resort Sangulí Salou

Camping & Resort Sangulí Salou

Amb la seva oferta, el Sangulí Salou fa la seva aportació per a què la Costa Daurada esdevingui la capital del Halloween a Europa

Ja ha començat el Halloween al Camping & Resort Sangulí Salou. Des del passat 11 d’octubre i fins al pròxim 4 de novembre, els carrers del Camping & Resort es vesteixen amb disfresses, decoració, animació per a totes les edats, concursos, passatges del terror i sopars temàtics. Aquest esdeveniment es dividirà en quatre caps de setmana i és el punt final inoblidable a una altra temporada de rècord. Sigui per al membre que sigui de la família, el Sangulí ha preparat una selecció d’activitats i esdeveniments únics, dissenyats per posar els pèls de punta.

Camping & Resort Sangulí SalouEl primer cap de setmana ha comptat amb el divendres com a festiu, cosa que ha permès allargar un dia més els actes. Així, s’ha ofert als clients moltes activitats tematitzades en Halloween: des de la benvinguda al Sangulí Salou, com activitats esportives per a totes les edats, tallers i activitats al Miniclub, passatge del terror infantil i passatge del terror per a adults cada dia, un concurs de disfresses per als nens i un per a adults, espectacles de nit, un sopar temàtic i una cercavila que passa per diferents punts del Sangulí.

Amb aquest esdeveniment, el Camping & Resort Sangulí Salou proposa un Halloween participatiu per a tota la família on tothom aporta el seu granet de sorra, sigui en la decoració dels seus allotjaments o en les diferents activitats que es proposen; i se suma a l’oferta d’altres empreses de la zona com PortAventura World com a parc d’atraccions totalment tematitzat, o el Parc Samà amb les Halloween Scream Nights com a passatge del terror més gran d’Europa, fent de la Costa Daurada una destinació per excel·lència de Halloween.

Sobre el Camping & Resort Sangulí Salou

El Camping&Resort Sangulí Salou és, actualment, un dels millors càmpings d’Europa. Amb 45 anys d’història i 30 hectàrees de superfície, compta amb una gran zona d’acampada amb parcel·les de fins a 145 metres quadrats; totes elles equipades amb les millors prestacions. També compta amb una zona Resort diferenciada en quatre àrees les quals recreen diversos paisatges amb una ambientació específica en cadascun d’ells. Cada zona de Resort compta amb diferents tipus d’allotjament: els lodges i safari tents de la zona Àfrica, les viles de la zona Carib, els bungalows de la zona Polinèsia i els mobilhomes de la zona Mediterrània. En la seva oferta comercial, i sempre atent als suggeriments dels usuaris, compta amb 5 zones de piscines temàtiques, bars, restaurants i 2 Beachs Clubs amb la millor oferta gastronòmica de la zona; tot sempre amb el suport d’un excepcional equip d’animació. A més a més, continua amb la política PetFriendly, s’ha establert una zona d’esbarjo per als animals dels campistes que oferirà, entre altres coses, una piscina per a gossos amb dutxes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.