La XVII Jornada Gresol exposa a la Selva del Camp les claus de l’èxit d’empreses líders en el seu sector

La cita econòmica de referència organitzada per la Fundació Gresol reuneix, entre d’altres, a Jaume Roures, de Mediapro, Ramon Rovira, de RAC1, o Jordi Gallés, d’Europastry, i a l’economista Gay de Liébana

Elsa Artadi, Josep Masdeu, Jordi Vinyals i Anton Pont inauguren la Jornada, en presència de 250 empresaris

La Selva del Camp, 18 d’octubre. La XVII Jornada Gresol, celebrada avui al Pavelló Municipal d’Esports de la Selva del Camp, ha exposat les claus de grans casos d’èxit empresarial. Aquestes històries de lideratge han estat explicades, davant un auditori integrat per 250 empresaris de tot el territori, per alguns dels màxims responsables de les companyies en qüestió, com són el soci gestor de Mediapro, Jaume Roures, el director general de Negoci Audiovisual del Grupo Godó, Ramon Rovira, o el president d’Europastry, Jordi Gallés. La Jornada també ha dedicat part del programa a aprofundir en la innovació i noves tecnologies i, com és habitual en aquesta cita de referència, a reflexionar sobre la situació actual de l’economia.


El grup de ponents, tots ells de primer nivell, l’han completat el soci director de PwC (PricewaterhouseCoopers) Catalunya, Ignacio Marull, el CEO d’Ogilvy Barcelona, Jordi Urbea, i el director general del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), Gabriel M. Silberman. Finalment, l’economista i professor de la Universitat de Barcelona José M. Gay de Liébana ha pronunciat una conferència en la qual ha repassat els condicionants econòmics del període actual.

La present edició de la Jornada Gresol, un prestigiós fòrum econòmic que la Fundació Gresol organitza des de l’any 2001, s’ha inaugurat a les 9 hores, en un acte que ha comptat amb la participació de la consellera de la Presidència de la Generalitat, Elsa Artadi; el vicepresident segon de la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu; l’alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals, i el president d’honor de la Fundació Gresol, Anton Pont.

Les activitats de la XVII Jornada Gresol, estructurada en tres taules rodones i una conferència seguida d’un dinar de networking, han donat començament a les 9.30, amb el bloc dedicat a ‘Ciència, innovació i noves tecnologies’. Hi han intervingut Gabriel M. Silberman, del BIST, gran expert en el camp de la recerca, i Jordi Urbea, d’Ogilvy, un dels pioners en el terreny digital. El periodista de RAC1 i La Vanguardia a Tarragona, Esteve Giralt, ha exercit com a presentador i moderador.


Després d’una pausa cafè, ha arribat el torn de la segona taula rodona, titulada ‘Claus per aconseguir l’èxit empresarial’. En ella han pres la paraula el president d’Europastry, Jordi Gallés, i el soci director de PwC Catalunya, Ignacio Marull, els quals han estat presentats pel president de Pimec Tarragona, Jordi Ciuraneta. Gallés encapçala una empresa especialitzada en la fabricació de masses congelades, com és Europastry, pionera a Espanya en la producció i comercialització de pa prefornejat i brioixeria ultracongelada. Marull està al capdavant de 800 professionals de PwC a les àrees d’auditoria, assessorament legal i fiscal, consultoria i transaccions.

El tercer bloc, titulat ‘Dues històries d’èxit’ i moderat per la periodista i consultora Natàlia Rodríguez, ha tingut com a protagonistes a Ramon Rovira, director general de Negoci Audiovisual del Grupo Godó, i Jaume Roures, soci gestor de Mediapro. Tots dos acumulen una extensíssima trajectòria en el camp audiovisual i han compartit amb els assistents a la Jornada les claus del lideratge aconseguit per RAC1 i el Grup Mediapro en un període de temps relativament curt, la qual cosa constitueix tota una fita empresarial.


Conferència del professor Gay de Liébana

Després de la intervenció de Rovira i Roures, el mediàtic professor Gay de Liébana, qui ha estat presentat pel president de la Fundació Gresol, Julián Mollá Rudiez, ha ofert la conferència ‘L’economia a Catalunya, Espanya i el món’. Gay de Liébana és doctor en Ciències Econòmiques i Dret, pèrit i professor mercantil, diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Economia, Dret i Administració i Direcció d’Empreses, a més de col·laborador habitual en mitjans de comunicació, en els quals ofereix les seves anàlisis sobre l’estat de l’economia. La finalització de la seva xerrada ha donat pas al dinar de networking servit a les 14.30 hores per a tots els inscrits en aquesta trobada.

La Jornada Gresol, que destaca especialment per la col·laboració público-privada que genera entorn d’ella, té per objectiu reforçar el teixit empresarial del Camp de Tarragona. Fins ara, s’han organitzat 16 edicions, en les quals han participat com a ponents grans protagonistes de la història econòmica i empresarial del nostre país dels últims 50 anys. Desenes d’empresaris i professionals de la província i altres llocs de Catalunya assisteixen cada edició, moguts per la possibilitat de fer networking.

Els col·laboradors

La XVII Jornada Gresol compta amb l’especial col·laboració d’entitats i empreses que fan possible la trobada, com són: l’Ajuntament de la Selva del Camp, la Diputació de Tarragona, CaixaBank, Port de Tarragona, Carbonell Figueras, PwC, Fruselva, Constècnia, Comaigua, Autolica Tarragona, Mollá Rudiez & Oliva, La Vanguardia, Coselva i RAC1.

La Fundació Gresol

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. Avui en dia, s’ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa més de 120 empresaris que representen les firmes més importants del Camp de Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.