Conveni entre Activa Mutua i el Club Reus Deportiu per promoure l’exercici entre els treballadors

Conveni entre Activa Mutua i el Club Reus Deportiu per promoure l'exercici entre els treballadors

La iniciativa s’emmarca dins del projecte d’empresa saludable de l’entitat.

Activa Mutua i el Club Reus Deportiu han signat dijous, 19 d’abril, un conveni amb el qual s’incentiva als treballadors de la mútua cap a la pràctica esportiva. D’aquesta forma, el poliesportiu posa a disposició del personal de la mútua les seves instal·lacions, variades seccions esportives i els facilita que puguin ser socis. Aquest conveni s’emmarca dins de la campanya per a la promoció de l’activitat física que contempla el projecte “Activa Mutua Empresa Saludable”.

En la signatura del conveni van participar Mónica Balsells, presidenta del Club Reus Deportiu i per part d’Activa MútuaFerran Pellisé, membre del Comitè Directiu de l’entitat.

De fet, una de les iniciatives de l’entitat, detalla el responsable d’Activa Mutua Empresa Saludable, el Dr. Pedro Hermoso, és facilitar una xarxa de centres esportius col·laboradors per tot el territori nacional que estiguin alineats amb els principis de promoció de la salut que persegueix el citat projecte d’empresa saludable.

El Dr. Hermoso emfatitza que “la pràctica regular d’activitat física ha de contemplar-se com a part de la nostra rutina i convertir-se en un hàbit saludable per a un correcte estat de salut físic i mental”. Segons dades de l’OMS, la inactivitat física és el quart factor de risc de mortalitat mundial. S’estima que la inactivitat física és la causa principal d’un alt percentatge de càncers de mama i còlon (21-25%), diabetis (27%) i cardiopatia isquèmica (30%).

Per tot això, Activa Mútua està compromesa amb la millora de la salut i benestar dels seus empleats i persegueix la constitució de nous acords. Les novetats relacionades amb els centres que es vagin adscrivint a aquesta iniciativa seran periòdicament informades a la plantilla perquè puguin beneficiar-se dels seus avantatges.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.