Inici del cicle de conferències “Història viva”

Inici del cicle de conferències

Diumenge 22 d’abril i diumenge 29 d’abril es realitzaran les dues primeres xerrades sobre l’Orfeó i l’Esbart al Teatre de l’Entitat

L’Orfeó Reusenc recordarà vivències de la Casa a partir de quatre xerrades temàtiques, que coincideixen amb les diferents branques culturals actualment actives a l’Entitat: Orfeó, esbart, teatre i bastons. El cicle, que s’emmarca dins dels actes del Centenari, neix amb la intenció de donar veu a aquelles anècdotes i experiències viscudes que, per la seva procedència, no tenen cabuda en un llibre d’història.

Diverses persones representatives de cada disciplina, explicaran des de totes les vessants (cantaires, directors, majordomia, tècnics…) com es viu des de dins el fet de formar part de l’Orfeó Reusenc. A més, l’elecció dels convidats vol ser un retrat de les diferents èpoques que hi ha hagut en aquests cent anys de trajectòria. Les xerrades acabaran amb un col·loqui per posar en comú el passat, present i futur de l’Entitat amb els assistents.

Pel que fa a les xerrades de teatre i de bastons, encara no hi ha les dates confirmades, però estan previstes pel mes de juny.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.