Conveni entre l’Institut Gaudí i Mas Carandell per a la formació dual del cicle de grau superior de Promoció d’igualtat de gènere

conveni_imfe_gaudi

La signatura del conveni de col·laboració entre l’Institut Gaudí i l’IMFE Mas Carandell, ha tingut lloc aquesta setmana a les instacl·lacions del centre de formació municipal i té per objectiu promoure i desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau superior de Promoció d’Igualtat de Gènere que s’imparteix al centre de secundària de la ciutat.

La signatura de l’acord, en el que s’estableixen els termes de la col·laboració per formar persones en el camp de la igualtat d’oportunitats, ha anat a càrrec del director de l’Institut Gaudí, Jordi García Cobos, i del regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio Angosto, qui ha posat de manifest el doble compromís de Mas Carandell, per una banda en la voluntat de canalitzar oportunitats educatives en general, i per l’altra en impulsar la qualificació professional en aquest àmbit de responsabilitat i intervenció social al territori.

En aquesta línia, Mas Carandell acollirà alumnes en alternança perquè facin una estada a l’entitat, mitjançant un contracte laboral o beca, tot establint un pla d’activitats i d’avaluació, coordinadament amb l’institut de secundària i d’acord amb els continguts curriculars d’aquest cicle formatiu de grau superior. A la vegada l’activitat i formació que realitzi l’alumne/a a la seu de Mas Carandell tindrà reconeixement acadèmic per part del sistema educatiu.

A partir de setembre i fins al juny, està previst que comenci a treballar a Mas Carandell una alumna del cicle en la modalitat de beca. La noia realitzarà un total de 837 hores, en horari de 9 a14 hores de dilluns a divendres. Un requisit per materialitzar aquesta relació laboral és que la persona hagi realitzat prèviament 100 hores de pràctiques curriculars a la mateixa empresa, en aquest cas les pràctiques s’han dut a terme el passat mes de juny.

El conveni marcat entra en vigor avui mateix, amb efectes del curs acadèmic 2017-2018, i serà vigent fins finalitzar el curs 2018-2019, amb la possibilitat de pròrroga si les parts ho consideren.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.