Les activitats d’estiu del Tennis Tarragona segueixen en funcionament tot l’estiu

activitats culb de tenis tarrgona

El CTT promou les estades durant 12 setmanes ininterrompudes i promou importants descomptes durant l’agost i setembre

 El Club Tennis Tarragona es des de ja fa uns anys una de les opcions més escollides a la ciutat de Tarragona com activitat d’esport i lleure de cara a l’entreteniment i diversió dels més petits durant l’època estival.

El CTT es troba en un paratge únic i privilegiat, a tant sols 100 metres d’una de les millors platges de Tarragona i amb unes instal·lacions a disposició dels més petits, amb piscina inclosa.

Durant les setmanes de juny i juliol el club mostra un nivell d’ocupació molt superior al de la resta de l’any, les seves activitats sempre acompanyades de tennis i pàdel, tant a nivell d’iniciació com de competició i les temàtiques de les activitats dels més petits, tenen part de culpa de l’èxit de cada estiu.

Però el club de Cala Romana no atura el seu servei durant la resta de l’estiu, d’aquesta forma es transforma en un dels pocs clubs de la ciutat que ofereixen activitats durant les 12 setmanes ininterrompudes, hi ha sobre amb un descompte aplicat als preus fins a l’últim dia de vacances escolars.

Les activitats van dirigides a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys i no cal ser soci per a participar-hi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.