Convocada la vuitena edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria

Convocada la vuitena edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria

L’Ajuntament de Vila-seca convoca per vuitena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys

Aquest any, el concurs tindrà com a objectiu reflectir el confinament, el desconfinament i la nova realitat provocada per la crisi sanitària de la COVID-19 a Vila-seca. Es podran presentar tant aquelles fotografies que s’han produït en els moments de tancament a les llars, com les celebracions d’aniversari, l’activitat esportiva, educativa, lúdica o social, com ara els aplaudiments, els missatges de recolzament als serveis essencials o les mostres de solidaritat.

També s’hi poden incloure aquelles que s’han produït en l’entorn laboral, el teletreball o les mesures de seguretat i restriccions. La nova realitat també es podrà reflectir a les fotografies: les primeres reunions, les primeres passejades, etc.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d’edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil). Els premis per a la categoria d’adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s’estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Es valoraran positivament les imatges que, sense deixar de banda la creativitat, responguin a criteris documentals.

Les obres es podran lliurar fins al dia 31 de novembre al registre general de l’Ajuntament a l’atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal. Per aquelles activitats posteriors a la data assenyalada s’estableix un termini extraordinari fins dos dies després de l’activitat i no excedint la data del 7 de gener de 2021.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.