Convocatòria de les subvencions a empreses i emprenedors per 2021

La regidoria d’Empresa i Ocupació ha obert la convocatòria de subvencions a les empreses i als nous emprenedors per afavorir la creació de noves empreses a la ciutat. Aquesta convocatòria està dotada inicialment amb  30.000 euros, ampliables a 50.000 en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.  

Es plantegen les següents línies de subvencions:

  • Foment a la creació i establiment d’empreses a Reus. Destinada a les empreses de recent creació amb un establiment a Reus i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros per la seva posada en funcionament. Aquesta línia està dotada inicialment amb 20.000 euros.
  • Foment al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs. Per a les empreses establertes a Reus, que adquireixen un negoci ja en funcionament, que continuïn la seva activitat econòmica en el mateix establiment i que hagin realitzat una inversió mínima de 10.000 euros en despeses subvencionables. Aquesta línia està dotada inicialment amb 10.000 euros.

Podran ser beneficiaris de les subvencions les persones que compleixin els requisits generals i específics fixats a les bases i que hagin iniciat l’activitat econòmica o el realitzat el canvi de titularitat del negoci a través d’un traspàs entre el dia 31 de juliol de 2020 i el dia 30 de setembre de 2021.

En les dues línies, la quantia màxima de la subvenció serà de 2.000 euros i les despeses subvencionables inclouen projectes tècnics d’enginyeria, interiorisme, decoració o d’arquitectura, obres, instal·lacions, mobiliari o equipament tècnic, entre altres.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el dia 10 d’octubre de 2021. El tràmit es pot realitzar de forma telemàtica a través del següent enllaç: https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/47898

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.