‘L’Estiu de les Entitats’ apropa l’oferta turística a les associacions de Reus

Sota el títol l’Estiu de les Entitats, la regidoria de Relacions Cíviques, en col·laboració amb l’Agència de Promoció de Ciutat, Reus Promoció, proposa de nou a les entitats de la ciutat la possibilitat de realitzar activitats i visites relacionades amb l’oferta turística de la ciutat durant aquest estiu.

L’objectiu es crear espais lúdics i de trobada perquè la gent que forma part d’alguna de les entitats de Reus pugui gaudir de la seva ciutat, relacionar-se i enfortir els seus vincles. Tanmateix, el programa convida les entitats a redescobrir els atractius de Reus per oferir als seus socis i sòcies, i molt especialment en aquests moments de pandèmia en que les opcions d’oci i escapades potser s’han reduït, noves activitats i en definitiva, ajudar a enfortir el teixit associatiu.

En paraules de la regidora de Relacions Cíviques i de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles: “L’Estiu de les entitats és un reconeixement a totes aquelles persones que des de les entitats treballen dia a dia per tenir una ciutat millor des de totes les seves vessants. Un teixit associatiu fort, empoderat i cohesionat,  és un valor únic per a una ciutat i, per aquest motiu, treballem amb projectes que tenen aquesta finalitat”.

L’oferta d’estiu, que es podrà allargar a la tardor si hi ha demanda per part de les entitats inclou les següents activitats:

  • Decora la teva rajola fent servir la Trepa. T’animes? Conèixer la tècnica de la ceràmica en trepa molt utilitzada en la Casa Navàs i Institut Per Mata. Públic familiar.
  • Convertim-nos en ebenistes per una estona . Descobrir la decoració del mobiliari de l’Institut Pere Mata. Públic familiar.
  • Escape Room. L’enigma de Takeshi Nazo. Un scape room amb un itinerari per descobrir la vida de gaudí, la seva obra i el modernisme. Públic jove de 12 a 18 anys.
  • Descobrim l’Antoni. Del geni a la persona. Descobrir la vida de  Gaudí des de totes les seves vessants. Públic familiar.

Visites

  • Gaudí Centre. Descobrir de manera interactiva els secrets de l’obra i vida de l’arquitecte. Públic general.
  • Casa del vermut i del vi de l’estació enològica. Conèixer la història del vermut de Reus i fer-ne un tast per descobrir la seva singularitat. Públic general.
  • Ruta del modernisme. Conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques de Reus. Públic general.
  • El nostre comerç . Descobrir l’activitat comercial i singular de la nostra ciutat. Públic General.
  • Redescobrim el passeig Boca de la Mina. Caminant observarem i coneixerem el nou passeig de la Boca de la Mina. Públic general.

Les entitats  interessades en participar hauran d’adreçar-se a la regidoria de Relacions Cíviques, al 977 010 029 o escriure un correu a relacionsciviques@reus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.