Nova convocatòria de subvencions a empreses i emprenedors per afavorir l’impuls de l’economia local

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i la col·laboració de l’empresa municipal Redessa, obrirà de manera imminent la convocatòria de subvencions a les empreses i als nous emprenedors per afavorir l’impuls i la dinamització econòmica de la ciutat de Reus. La convocatòria està dotada inicialment amb 90.000 euros, ampliables a 114.000 —condicionada a l’aprovació definitiva dels pressupostos municipa ls de 2017—, el que representa un increment del 26,6% respecte la dotació de la convocatòria de l’any passat.

La convocatòria planteja les següents línies de subvencions:

      • Foment a la creació i establiment d’empreses a Reus. Per a les empreses de recent creació amb un establiment a Reus i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros per la seva posada en funcionament. Aquesta línia està dotada amb 40.000 euros, ampliable a 50.000.
      • Foment al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs. Per a les empreses establertes a Reus, que adquireixen un negoci ja en funcionament, que continuïn la seva activitat econòmica en el mateix establiment i que hagin realitzat una inversió mínima de 10.000 euros en despeses subvencionables. La línia està dotada amb 20.000 euros, ampliable a 24.000.
      • Foment de la millora en les instal·lacions d’empreses i/o negocis ja existents a Reus. Per a les empreses establertes a Reus, que no siguin de recent creació i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros en reformar i/o modernitzar el seu negoci ubicat a Reus. Aquesta línia està dotada amb 30.000 euros, ampliable a 40.000.

La quantia de la subvenció atorgada als beneficiaris serà de 2.000 euros per a cada línia.

L’atorgament de les subvencions s’efectuarà conforme als principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació.

En podran ser beneficiaris les persones sol·licitants que hagin iniciat l’activitat econòmica, adquirit un negoci en traspàs o hagin realitzat reformes de millora entre l’1 d’octubre de 2016 i el 16 d’octubre de 2017.

Campanya d’informació i difusió
La convocatòria s’obrirà a partir de l’endemà de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, prevista per la setmana que ve. L’Ajuntament de Reus té previst iniciar el dilluns 15 de maig una campanya de comunicació per informar-ne als possibles interessats i al conjunt de la ciutadania.

El 26 de maig a les 9:30h, a les instal·lacions de Redessa al camí de Valls, 81-97, tècnics de Redessa oferiran una sessió informativa a tots aquells empresaris i emprenedors interessats en la convocatòria de subvencions.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.