La consellera Borràs participa en la presentació del projecte FEDER sobre la recuperació i millora del monestir i l’entorn d’Escornalbou

monestir i l'entorn d'Escornalbou
L’acte tindrà lloc al Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou, 14 de juliol, a les 12.00 hores
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, presenten demà divendres, 14 de juliol, a les 12 hores el projecte FEDER sobre la recuperació i millora del Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou i de l’entorn de la Baronia d’Escornalbou, impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.
La presentació comptarà amb la participació del director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona, Jordi Agràs, i de l’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost. A l’acte també assistiran el secretari d’Administracions Locals de la Generalitat, Joaquim Ferrer, i el director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Tarragona, Baptista Capell, entre d’altres.
Després de la presentació del projecte, la consellera Borràs, juntament amb la resta de dirigents polítics, farà un recorregut a peu per les instal·lacions del voltant del Castell d’Escornalbou.
Aquest projecte s’emmarca en la darrera convocatòria dels eixos 4 i 6 del fons FEDER 2014-2020 presentada pel Govern. El fons FEDER és el principal instrument de la Unió Europea per pal·liar els efectes de la disparitat entre les regions. El Programa operatiu del FEDER Catalunya 2014-2020 té com a objectiu la promoció d’un creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, en la línia de les directrius de l’estratègia Europa 2020 i la seva transposició a Catalunya.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.