Creu de Sant Jordi per El Círcol de Reus

La presidenta d’El Círcol de Reus, Sra. Patrícia Terradellas Maré expressa la seva satisfacció en conèixer la notícia de la concessió de la Creu de Sant Jordi a la degana de les entitats reusenques.

«La notícia de la concessió de la Creu de Sant Jordi a El Círcol és un gran satisfacció per a tots nosaltres. La Creu de Sant Jordi té la finalitat d’honorar les persones i/o institucions que hagin destacat marcadament pels serveis prestats a Catalunya en el pla cívic i cultural, per tant, es tracta del reconeixement al bon fer de la nostra entitat al llarg dels anys, justament enguany en que El Círcol, celebrem el nostre 170è aniversari».

«Les meves primeres paraules són d’agraïment al Govern de la Generalitat de Catalunya per la seva concessió. Agraïment que vull fer extensiu a les institucions, personalitats i entitats del territori que ens han donat el seu suport, conscients que, d’altra manera, no hauria estat possible rebre una distinció de tanta vàlua social».

«La Creu de Sant Jordi és també un el reconeixement als fundadors d’El Círcol i a tots aquells homes i dones que ens han precedit i que han perseverat amb voluntat de permanència preservant el llegat tant  material com immaterial de l’entitat, sempre amb  un clar desig de servei a Reus i al nostre país. És, en definitiva, el reconeixement als homes i les dones de la nostra ciutat que  posen en valor l’empenta i la força de la nostra societat civil. Amb tots ells i totes elles esperem poder-ho celebrar plegats en començar el proper curs.»

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.