‘Crossroads’ de Frank Jensen

La galeria Anquins comença la temporada inaugurant una nova exposició de l’artista Frank Jensen, Crossroads, unes obres plenes de potents colors que juguen amb la geometria en els seus quadres i escultures.
L’obra de Jensen destaca pel seu tractament del color, l’element predominant. Colors intensos amb els quals crea textures i composicions harmòniques. En ella plasma el seu món interior, evocant a l’espectador sensacions que viatgen des de la calma fins a la introspecció més profunda.
L’artista treballa les seves peces com a mitjà d’expressió d’emocions, vivències i pensaments, fent-ho d’una manera aparentment abstracta on si observes més detalladament s’hi poden identificar elements quotidians del nostre entorn.
Les formes geomètriques de les seves composicions permeten a Jensen l’equilibri i bellesa de les seves obres.
Com senyala el crític d’art Eudald Camps al catàleg de l’exposició -que es pot descarregar a la web: “Jensen arrossega l’espectador, cada cop més desavesat, cap aquell espai propi de la reflexió on les idees, lliures de les relacions que les encadenen, esdevenen l’autèntica substància de la representació”.

Sobre l’artista
Nascut el 1956 a Dinamarca, resideix a Espanya des del 1991 on al llarg dels anys ha exposat en nombroses galeries i fires d’àmbit nacional i internacional. Havent estudiat màrqueting, economia i art i amb una inquietud per aquest últim des de ben petit, es va donar a conèixer a Espanya gràcies a il·lustracions que publicava en revistes i diaris, fent-se un lloc reconegut dins del món artístic.
Ha treballat en nombroses ocasions amb la galeria, sent representat per aquesta en diverses fires europees.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.