Debat sobre el futur del turisme nàutic, el 6 de maig a Miami Platja

Els reptes de futur i les noves oportunitats per al turisme nàutic seran l’eix de debat de la Jornada Tècnica que Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre-Nàutic Parc organitza aquest divendres 6 de maig a Miami Platja.
La Jornada pren especial rellevància en un moment important a l’hora de definir el futur de la nàutica a nivell global amb la mirada posada a l’Agenda 2030. Serà aquell any quan les emissions de gasos a l’atmosfera hauran de ser netes, sense perdre de vista que al 2050 s’han d’eliminar totalment les emissions.
Per això, la Jornada d’Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre vol ser un punt de trobada entre empreses d’activitats, representants d’administracions públiques i responsables de diverses organitzacions per parlar del futur del turisme nàutic a nivell global. Durant la Jornada es plantejaran qüestions entre es quals cal destacar si la navegació es realitzarà amb motors elèctrics o quin paper ha de jugar l’hidrogen verd en la navegació.
Més enllà de conèixer de la ma d’experts quin pot ser el futur a pocs anys vista, la Jornada tractarà temes de seguretat marítima amb representants de Capitania Marítima i la Unitat de Mar dels Mossos d’Esquadra. A la recta final es parlarà d’eines per comercialitzar experiències online i quines son línies d’ajut dels Fons Next Generation a les poden accedir les empreses d’activitats nàutiques.
La Jornada es realitzarà al Centre Polivalent Sant Jaume, de Miami Platja, aquest divendres dia 6, a partir de les 10 del matí. L’assistència és gratuïta tot i que cal inscripció prèvia a info@estacionautica.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.