Demà tornen les Botigues al Carrer

Demà tornen les Botigues al Carrer

El Tomb de Reus organitza la 41ª edició de les Botigues al Carrer com a final d’una campanya de rebaixes molt atípica

Com ja és habitual per aquestes dates, i per quaranta-unena vegada, El Tomb de Reus organitza la campanya “Les Botigues al Carrer – Rematem les rebaixes”, la qual marca el final de la temporada de rebaixes d’hivern i l’inici de la nova temporada.

Aquesta ha estat una campanya de rebaixes molt diferent i ha estat clarament marcada per les restriccions de mobilitat i d’obertura imposades pel PROCICAT degut a la pandèmia de la Covid-19. Aquest fet ha provocat que la campanya, en general, hagi estat més fluixa que en anteriors edicions i, en conseqüència, es confiï en Les Botigues al Carrer per acabar amb els estocs de la temporada d’hivern.

La Campanya de “Les Botigues al Carrer – Rematem les Rebaixes” compta, un any més, amb el suport de l’Agència Reus Promoció i amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus.

Com ja es va fer en l’anterior edició, la de l’estiu de l’any 2020, l’organització posa per davant de tot la seguretat de les persones, tant de clients com de treballadors. En aquesta línia, s’ha demanat als establiments participants que limitin al màxim l’espai ocupat a la via pública, disposar de dispensadors de gel hidroalcohòlic fins i tot fora dels establiments i prioritzar l’interior dels locals, habilitant zones de basar, sempre que sigui possible, a la vegada que es respectin escrupolosament l’aforament permés.

En quant a la durada de la campanya, inicialment pensada del 2 al 6 de març, i degut a les mesures anunciades pel Procicat el divendres passat, s’han vist obligats a reduir-la en un dia, finalitzant el divendres 5 de març.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.