Mas Carandell impulsa l’autonomia digital de petites empreses i autònoms amb tallers de certificat digital i tràmits en línia d’accés lliure

Mas Carandell impulsa l’autonomia digital de petites empreses i autònoms amb tallers de certificat digital i tràmits en línia d’accés lliure

Amb l’objectiu de promoure l’autonomia digital de les microempreses, les petites empreses i els professionals autònoms de Reus, Mas Carandell ofereix tallers de Certificació digital i tràmits en línia sobre l’ús eficient del certificat i la signatura digitals, el funcionament de la carpeta empresa de la seu electrònica de l’Ajuntament i la realització de tràmits en línia més freqüents per relacionar-se amb altres administracions com el Canal empresa, la Seguretat social, l’Agència tributària o el SEPE, entre d’altres.

Les accions formatives, d’accés lliure i subvencionades pel consistori, formen part de les mesures establertes en el Pla Reactivem Reus, de reactivació socioeconòmica de la ciutat. Tenen una durada de 4 hores planificades en dues tardes consecutives de 16 a 18h, i són impartits en línia per professionals de l’àmbit informàtic a través de la plataforma Zoom. Les properes edicions dels tallers seran l’1 i 2 de març i el 15 i 16 de març.

El regidor d’Empresa i ocupació, Carles Prats, explica que “ara més que mai, en un context de pandèmia, es fa palesa la necessitat d’emprar les noves tecnologies, i per aquest motiu cal donar suport a l’empresa local perquè faci ús de les eines digitals que té a l’abast. I al mateix temps s’ha interpretar aquesta necessitat com una oportunitat per potenciar la transformació digital del negoci, que en certa manera també farà de palanca per consolidar-lo o fer-lo créixer”.

El passat 22 de febrer ja es va oferir la primera de les tres edicions previstes d’aquests cursos. Hi van participar empreses i autònoms de la ciutat de diversos sectors. Per participar a les properes edicions cal inscriure’s a través del web mascarandell.cat/cursos, o bé presencialment a Mas Carandell el dilluns de 9 a 17h i de dimarts a divendres de 9 a 14h, i es rebrà l’enllaç per correu electrònic per poder accedir a la sala.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.