Diferents empreses explicaran el seu cas d’èxit durant la XVII Jornada Gresol, que se celebrarà el 18 d’octubre a la Selva del Camp

????????????????????????????????????

L’economista José M. Gay de Liébana serà qui ens parlarà de la situació econòmica actual durant una conferència.

Jaume Roures de Mediapro, Ramon Rovira de RAC1 o Jordi Gallés d’Europastry són alguns dels ponents que ens explicaran com han aconseguit ser capdavanters en els seus respectius sectors.

Reus, 9 d’octubre. Avui s’ha presentat en roda de premsa a la Diputació de Tarragona el programa de la XVII edició de la Jornada Gresol, una cita econòmica de primer nivell que organitza la Fundació Gresol des de l’any 2001.

El vicepresident segon de la Diputació de Tarragona, Sr. Josep Masdeu, juntament amb l’alcalde de La Selva del Camp, Sr. Jordi Vinyals i el director gerent de la Fundació Gresol, Sr. Robert Moragues, han explicat com van els preparatius d’aquesta edició així com han donat detall del potent cartell de ponents de la trobada.

La Jornada Gresol se celebrarà el dijous 18 d’octubre, al Pavelló Municipal d’Esports de La Selva del Camp (Tarragona) i se centrarà en explicar històries d’èxit empresarial. Altres temesque també s’hi tractaran seran sobre ciència, innovació i noves tecnologies i, com no podia ser d’una altra manera, s’explicarà en quina situació econòmica es troba el país de la mà d’un reputat economista, el mediàtic José M. Gay de Liébana, que serà un dels plats forts de la trobada abans del dinar de networking.

Altres ponents de primer nivell que han confirmat la seva participació a la Jornada són Gabriel M. Silberman, el director general del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST); Jordi Urbea, CEO d’Ogilvy Barcelona; Jordi Gallés, president d’Europastry; Ignacio Marull, soci director de PwC Catalunya; Ramon Rovira, director de Negoci Audiovisual del Grup Godó o Jaume Roures, president de Mediapro. Per la seva banda, en la inauguració de la jornada comptarem amb l’alcalde de La Selva del Camp, Sr. Jordi Vinyals, el vicepresident segon de la Diputació de Tarragona, Sr. Josep Masdeu i amb la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sra. Elsa Artadi.

Cal destacar molt positivament la col·laboració público-privada que s’aconsegueix amb la Jornada i que té per objectiu reforçar tot el teixit empresarial del Camp de Tarragona.

Fins ara, s’han organitzat 16 edicions d’aquestes jornades, en les que han participat com a ponents grans protagonistes de la història econòmica i empresarial del nostre país dels darrers 50 anys i on assisteixen al voltant de 300 empresaris i professionals de la província i d’altres indrets de Catalunya, moguts per la possibilitat de fer networking.

????????????????????????????????????

Els col·laboradors

La XVII Jornada Gresol compta amb l’especial col·laboració d’entitats i empreses que fan possible la trobada, com són: l’Ajuntament de La Selva del Camp, la Diputació de Tarragona, CaixaBank, Port de Tarragona, Carbonell Figueras, PwC, Fruselva, Autolica Tarragona, Mollá Rudiez & Oliva, La Vanguardia, Coselva i RAC1.

Inscripcions

Totes aquelles persones interessades en assistir a la Jornada Gresol s’hauran d’inscriure a través de la pàgina web de gresol (www.gresol.org). Cal dir que les persones que hagin assistit en anteriors jornades i actes organitzats per la Fundació Gresol podran gaudir d’un descompte en el preu general de la inscripció.

La Fundació Gresol

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. Avui en dia, s’ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa més de 120 empresaris que representen les firmes més importants del Camp de Tarragona.

Contacte premsa

Podeu seguir l’actualitat de la Fundació a través de la nostra web (www.gresol.org) i les xarxes socials: LinkedIn, Twitter (@FundacioGresol) i Facebook.

Els mitjans de comunicació que vulgueu ampliar aquesta informació us podeu posar en contacte amb la Fundació Gresol trucant al 977 32 84 81 o bé podeu enviar un correu electrònic a mmoragues@gresol.org

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.