Dijous 21 de juny tast d’homenatge a la memòria del Joan Carles Naya

Dijous 21 de juny tast d'homenatge a la memòria del Joan Carles Naya

 

El proper dijous 21 de juny, a les vuit del vespre, a l’espai de la Llotja de la Plaça Prim, realitzarem un tast de vins d’homenatge per recordar la figura del Joan Carles Naya, sommelier i radiofonista, que va dedicar els darrers anys de la seva vida a la difusió enològica i gastronòmica al programa Tastos de Cuina de Ràdio Ciutat de Reus. Un programa que va merèixer el Premi de Periodisme de la Cambra de Comerç de Reus l’any 2016 en reconeixement a la feina del Joan Carles per posar en valor els vins i els restaurants del territori.

Naya, diagnosticat de càncer, va ser un exemple de tenacitat i d’il·lusió durant els anys de malaltia. El seu testimoni forma part del recull d’articles del Creu-me és possible, el llibre editat per Cossetània i coordinat pel Josep Baiges amb la participació d’una quarantena de periodistes, que s’ha convertit en una referència per afrontar amb optimisme aquesta afecció. Per això la recaptació del tast de dijous, amb una entrada mínima de 10 euros per assistent, es destinarà íntegrament a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les terres de l’Ebre.

La convocatòria del Tast ha estat un èxit i una munió de cellers hi aportaran desinteressadament alguns dels seus millors vins. És el cas dels cellers Bàrbara Forès, Cal Pla, Cooperatiu Capçanes, De Muller, Frisach, Gramona, Gran Clos, Mas del Botó, Masroig, Mas Sersal – Estones, Rar Vins Singulars, Sant Rafael, Sanromà, Saó del Coster, Scaladei, Sicus, Tarroné, Vall Llach, Vega Aixalà i Vermuts Miró. El tast també inclourà el corresponent maridatge amb algunes delicadeses gastronòmiques que oferiran l’ADN Sistaré i el Ferran Cerro Restaurant.

Per assistir al tast cal inscripció prèvia a l’adreça vidajcn@gmail.com .

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.