50 professionals participen en el primer “Itinerari per a la creació de la teva empresa” de REDESSA d’aquest 2018

50 professionals participen en el primer

 

REDESSA, amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, tanca el primer “Itinerari per a la creació de la teva empresa” d’aquest 2018 de l’Escola d’Emprenedoria. En aquest primer recorregut, que s’ha estructurat en set càpsules formatives, han participat un total de 50 professionals interessats en els diferents àmbits a tenir en compte a l’hora de posar en marxa un negoci.

En l’última sessió d’aquesta formació, que ha tractat sobre les assegurances segons el tipus de negoci, el president de REDESSA, Marc Arza, ha fet el lliurament dels diplomes d’assoliment als assistents, els quals han pogut compartir les seves inquietuds com a emprenedors i empresaris. Arza ha destacat el seguiment i interès dels participants per les sessions i assegura que “aquest itinerari és una mostra del suport que dóna REDESSA a la iniciativa empresarial a través de diferents serveis com aquest programa formatiu que permet preparar a l’emprenedor en el procés de creació de la seva empresa i acompanyar-lo en les diferents fases”.

El programa de l’Itinerari, que reprendrà la seva activitat a partir d’octubre, gira al voltant d’aspectes com la idea de negoci i el pla d’empresa; les formes jurídiques i les obligacions fiscals; la fiscalitat, el màrqueting; la comunicació estratègica per arribar als clients; la interpretació del balanç comptable; el tipus d’assegurances i la ubicació empresarial.

Aquesta edició de “l’Itinerari per a la creació de la teva empresa” ha comptat amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra d’Emprenedoria; ESIC, Business and Màrqueting School; PIMEC; UOC i professionals independents experts en els diferents temes a tractar.

A partir d’octubre, els interessats en rebre aquesta formació podran decidir les sessions o l’itinerari a seguir, segons la seva disponibilitat. Hi ha la possibilitat que les persones que necessitin formació en algun tema específic, assisteixin a les diferents sessions de forma aïllada. L’assistència a totes les sessions és gratuïta. Per a més informació, consultar la pàgina web www.redessa.cat.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.