Dilluns es posa en marxa la L50 del servei d’autobusos de Reus

ampliació horari autobus reus

El passeig de Mata, les rondes, el Tecnoparc i l’aeroport recuperen la connexió en horari ampliat

La companyia municipal d’autobusos, Reus Transport, reprèn de manera gradual el servei de bus urbà, seguint paral·lelament el desconfinament progressiu de la població i el consegüent augment de la demanda de mobilitat. A partir del dilluns 18 de maig amplia el servei amb la posada en marxa la línia L50 amb horari ampliat d’estiu, de 7:00 a 23:00 h. La L50 és la línia que cobreix el recorregut entre el passeig de Mata, les rondes, el Tecnoparc i l’aeroport.

Es mantenen les mesures preventives de seguretat sanitària, incloent-hi la reducció a un màxim de 30 persones l’aforament dels autobusos municipals, la reducció de les línies i la freqüència de pas, així com la desinfecció a fons dels vehicles i l’obligatorietat de pagar amb una targeta multiviatge. Aquestes directrius, que el Comitè d’Emergències va adoptar el 16 de marc, estan pensades per minimitzar el risc de contagi en l’ús del transport públic, tant per la població com pels treballadors del servei.

A partir de dilluns els usuaris del transport públic reusenc podran circular per les línies L10, L20 i 21, L30 i 31, L33, L42 i L50. D’aquesta manera, el servei d’autobús torna a poc a poc a la normalitat, encara que es mantenen aturades com a mesura de prevenció les línies L11, L32, L40, L41 i L60.

Entre les accions que va adoptar l’Ajuntament per adaptar-se a la situació actual, seguint l’acord de l’Autoritat del Transport del Camp de Tarragona, es trobava la gratuïtat del servei des de l’1 abril. Aquesta mesura de caràcter social es va anar prorrogant pel consistori més enllà dels terminis fixats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.