Nova formació per entitats: “La gestió de les emocions”

gestió de les emocions

La regidoria de Relacions Cíviques, en el marc del cicle de píndoles de formació en línia per a entitats, proposa aquesta setmana seguir treballant sobre la gestió de les emocions sota el títol “La gestió de les emocions: ara i després”. Continua així el programa de formació a les entitats que durant el confinament s’ha digitalitzat.

La formació d’aquesta setmana va a càrrec de la psicòloga Alexandra Mariné i és la continuació del capítol que es va penjar el 30 d’abril. En aquest nou vídeo s’ofereixen algunes pautes i idees per gestionar les emocions en l’àmbit personal i poder connectar millor amb la resta de persones que conformen les entitats, evitant les situacions d’estrès i de conflicte. Aquest control sobre les emocions pot ajudar a avançar i fer créixer les entitats, també a afrontar la manca d’activitats i reunions físiques d’aquests dies. Mariné proposa algunes accions i pràctiques que es poden fer cada dia per millorar la gestió d’emocions, així com remarca la importància de l’autoconeixement per pal·liar i treballar algunes de les situacions generades arran de la COVID-19.

Com cada dijous, la regidoria ha penjat el nou capítol  d’aquest cicle de formacions per entitats al seu canal de Youtube, a les xarxes socials de Reus_cat i als webs reus.cat i entitatsreus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.