El director general del Barcelona Meeting Point, Josep Maria Pons, protagonista del Tribuna Cambra

La Cambra ha realitzat una nova sessió del TRIBUNA CAMBRA, la trobada empresarial d’anàlisi i reflexió que convoquem, de manera periòdica, amb l’objectiu d’aprofundir en aquelles qüestions que poden ser d’interès per millorar la competitivitat de les nostres empreses.

En aquesta ocasió el TRIBUNA ha comptat amb la participació del Director General de Barcelona Meeting Point, el reusenc Josep Maria Pons. El seu profund coneixement del sector immobiliari ha servit per aprofundir en la realitat d’un sector que a casa nostra ha estat, històricament, un dels motors més potents de l’economia.

Precisament, després de la crisi d’aquests últims anys -especialment bel·ligerant amb les empreses d’aquest àmbit- s’observen els primers símptomes de recuperació que el ponent ha traslladat a la vintena d’empresaris que han participat d’aquesta trobada de petit format.

Pons dirigeix, des de la primera edició, el Barcelona Meeting Point, l’únic Saló Immobiliari professional i internacional d’Espanya. L’any passat el saló va rebre gairebé 45.000 visitants, dels quals més de 10.000 eren professionals, una xifra mai assolida fins aleshores. Hi van participar 312 empreses, un 11% més que en l’anterior edició.

La participació de Josep Maria Pons en el Tribuna s’afegeix a la llistade convidats que han intervingut fins ara com a ponents en aquest cicle empresarial. És el cas del President d’Òmnium, Jordi Cuixart; del màxim accionista del CF Reus Deportiu, Joan Oliver; i del President de Port de Tarragona, Josep Andreu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.