“Reus Urban Art”, un itinerari artístic amb motiu de Reus CCC 2017

El projecte “Reus Urban Art”, promogut per la Associació per la promoció de l’Art Contemporani – Telax, proposa des d’aquest mes de maig un itinerari d’intervencions artístiques, escultures i instal·lacions a càrrec de gairebé 40 artistes distribuïdes per diferents espais públics del centre de la ciutat de Reus. Aquesta activitat és inclosa a la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i les intervencions ja són visibles a diversos punts de Reus.

urban_art_reus_2017_5La proposta de l’Associació Telax reparteix les instal·lacions artístiques a partir de l’abecedari i diferents numeracions, de manera que s’ha confegit un recorregut amb inici al carrer del Vidre i final a la placeta dels Argenters. El recorregut passa pel carrer de la Galera, Galió, Pubill Oriol, passatge raval de Jesús, carreró i carrer de les Basses, carrer Concepció, passatge raval de Robuster, carrer Barreres, plaça del Baluard, carrer de Rosselló, carrer de l’Abadia, Peixateries Velles, carrer de l’Hospital, zona del Pallol, carrer de Montserrat, carrer de Bages, carrer de les Galanes, plaça de la Farinera, carrer d’Aleus, carrer de Casals, plaça dels Argenters i carrer de Donotea.

urban_art_reus_2017_1Aquest projecte és inclòs a l’eix de Coneixement, creativitat i innovació de la programació de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017

urban_art_reus_2017_6

recorregut_web11052017 (1)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.