Dos nous concerts de la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona

La Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona (JOSDT), integrada per alumnat dels tres conservatoris de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa, ofereix dos concerts aquest cap de setmana, dissabte 15 de juliol al Teatre Auditori de Salou (TAS) i diumenge 16 de juliol a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, tots dos a les set de la tarda i gratuïts.

El director convidat per aquesta edició de la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació és el basc Diego Martín-Etxebarria, director principal resident del Teatre de l’òpera de Chemnitz a Alemanya. Els 65 joves músics que integren l’agrupació musical aprendran amb la pràctica durant els dies de l’estada a Rasquera, que es durà a terme durant la setmana del 10 de juliol. El repertori que treballaran i que oferiran en els dos concerts inclou obres de Juli Garreta, Edward Grieg i de Txaikovski. Tots els concerts seran gratuïts i s’iniciaran a les 19 h.

La Jove Orquestra Simfònica de la Diputació és un projecte pedagògic de col·laboració entre els tres centres musicals de la Diputació, que permet a l’alumnat compartir una setmana d’assajos i convivència, a més de viure l’experiència de formar part d’una orquestra. L’alumnat dels conservatoris de Tarragona, Reus i Tortosa treballa conjuntament, sota la direcció d’un reconegut director orquestral, preparant el repertori dels concerts que el cap de setmana ofereixen al públic.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.