Fundació ‘La Caixa’ col·labora amb el projecte Swin For ELA

Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha fet una aportació de 2.000 euros per donar suport al projecte Swim For ELA, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i les seves famílies mitjançant un conjunt d’accions de tipus sanitari i social complementari.

Swim For ELA és una associació del Camp de Tarragona que dona visibilitat a la malaltia, organitzant activitats per recaptar fons per a la investigació i oferint suport a les persones afectades i les seves famílies per millorar la seva qualitat de vida. Merche Dalmau, presidenta de Swim For ELA, ha mostrat la seva satisfacció d’aquest nou impuls aconseguit en benefici de l’entitat «estem molt agraïts per aquest recolzament de Caixabank, i el seu granet de sorra és molt benvingut per la nostra entitat i pel col·lectiu de persones que dia rere dia lluiten contra la ELA».

L’èxit de les accions solidàries realitzades a Cambrils des de fa temps amb l’ELA va portar als seus impulsors i impulsores a crear l’associació ara fa un any per continuar treballant en aquesta direcció i consolidar Cambrils com la capital de la solidaritat per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.