Dues noves exposicions al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) continua ben obert a l’estiu. Les seves sales d’exposicions temporals acullen dues mostres alhora: en una s’hi poden contemplar olis i dibuixos del guanyador de la darrera Biennal d’Art Diputació de Tarragona, Dionís Escorsa, i en l’altra s’hi exposen ceràmiques d’Ivan Forcadell. Totes dues es poden visitar de franc, com la resta del museu (www.dipta.cat/mamt), on s’hi pot contemplar la col·lecció permanent dedicada a l’art modern i contemporani d’artistes amb vinculació amb la demarcació de Tarragona. El MAMT també és obert el matí d’aquest divendres 19 d’agost, diada de Sant Magí.

L’exposició de Dionís Escorsa (Tortosa, 1970) du per títol ‘El problema dels tres cossos’. Inclou una videoinstal·lació, realitzada conjuntament amb Albert Merino, en la qual es reinterpreta el quadre ‘L’Esfinx de Roscoff’ (1910), de Josep Nogué, pertanyent a la
col·lecció del MAMT. A la mostra també s’hi poden veure olis sobre olis d’Eliseu Meifrèn, Modest Urgell, sota el nom de ‘Sacrilegis estel·lars’. Al mateix temps, exposa desenes de dibuixos sobre paper i tela que configuren ‘El balcó invers’, que va ser la proposta guanyadora de la Biennal. ‘El problema dels tres cossos’ es pot visitar fins al 4 de setembre.

Pel que fa a la mostra d’Ivan Forcadell (Alcanar, 1993) es titula ‘La Coentor’ i està comissariada per Gabriel Virgilio Luciani, consta de coloristes ceràmiques que es podrien considerar com a ‘cubisme postmodern’ o ‘postmodernisme cubista’, segons es destaca en la presentació de les obres. La mostra forma part d’un projecte global de l’artista que inclou l’exposició de peces al Mèdol, centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, situat a la Casa Canals. L’exposició al MAMT es pot visitar fins a l’11 de setembre.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.