EASTER CAMP, CLUB NÀUTIC CAMBRILS

El Club Nàutic Cambrils tanca amb èxit el 3r Easter Camp, el campus d’entrenament que es celebra per Setmana Santa i que té l’objectiu de preparar als regatistes d’Optimist i Làser pel cicle de regates fins a Sant Joan, fent-ho a més conjuntament entre diversos clubs de la zona. 5 jornades d’entrenaments, teoria i regates que han finalitzat amb l’entrega de premis ahir a la tarda.

Una trentena d’Optimists i una quinzena de Làsers de diversos Clubs de la zona han estat des del passat dissabte entrenant al Club Nàutic Cambrils. El campus ha comptat aquest any amb la col·laboració del Seleccionador Nacional de la classe Optimist, Ramón Aixemeno, l’entrenador de l’Associació Espanyola d’Optimist Kiko Igual i el regatista de l’equip olímpic de Finn, Àlex Muscat.

Easter Camp aiguaSessions teòriques, entrenament físic i regates a més d’intercanvi d’experiències entre entrenadors i regatistes de diferents clubs fan que l’Easter Camp sigui molt profitós per tots ells.

El campus va finalitzar ahir a tarda amb l’entrega de premis.

Del G3 els premiats, gairebé tots de Cambrils, han estat: Zsombor Denés 1r, Santi Alberto 2n, Koldo Urrutia 3r, Queralt Domingo, del Club Hospitalet de l’Infant, 4a; i Guillem Mateu 5è.

De G2 el 1r lloc se l’ha endut el cambrilenc Joan Fargas.

De G1 el pòdium l’han format Miguel Caro 1r, Luca Vazquez, del Reial Club de Tarragona, 2n i Lluís Fargas 3r.

En l’Easter Camp hi han col·laborat la Federació Catalana de Vela, l’Associació Catalana de la Classe Optimist i l’Associació de Làser.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.