Educar en temps d’incertesa al Centre de Lectura

Educar en temps d’incertesa al Centre de Lectura

La Secció de Ciències de l’Educació del Centre de Lectura ha organitzat, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics Baix Camp i el Departament d’Educació de la Generalitat, el curs «La incertesa, una oportunitat per educar: de la llar d’infants al batxillerat, que tindrà lloc aquest mes de març. Els objectius de la proposta són analitzar els efectes de la pandèmia de la covid-19 i el confinament de la comunitat escolar des d’una perspectiva polièdrica, així com compartir les experiències de diversos professionals per entomar el nou context educatiu.

El programa del curs és el següent:

2 de març: sessió «Educar en moments d’incertesa», a càrrec de Joana Sancho, catedràtica de Didàctica de la UB; i Fernando Hernández, catedràtic de la Facultat de Belles Arts de la UB.

9 de març: sessió «Afectes i efectes del confinament en alumnes, mestres i pares», a càrrec de Josep M. Alcañiz, psicòleg; i Jaume Descarrega, psicòleg i professor de la URV.

16 de març: conferències «La vocació és donar-nos», a càrrec de Manel Leor, professor associat de la URV; i «Contes per no sortir de casa», a càrrec de Montse Llussà, periodista i professora de Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

23 de març: conferència «Ensenyar sota un arbre. Del guix al bit», a càrrec de David Llambrich, referent de Cultura Digital del CRP Baix Camp i professor associat de la URV.

El curs és gratuït i es podrà seguir tant presencialment com virtualment a través del canal Youtube del Centre de Lectura. Els docents s’han d’inscriure al curs a través del Centre de Recursos Pedagògics Baix Camp. El públic en general ho ha de fer a la secretaria del Centre de Lectura. Totes les sessions començaran a les 7 de la tarda.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.