El 2019 a firaReus

El 2019 a firaReus

A firaReus hem començat l’any amb una bona dosi de motivació, humor i ganes de treballar en equip, amb la primera jornada que hem organitzat, el Motivation Day. Una sessió dedicada a la cultura de l’empresa feliç a través de la qual proposem, des de fa dos anys, lluitar contra el dia més trist de l’any, conegut com a “Blue Monday”. 160 professionals amb ganes de convertir la seva feina en alguna cosa més que unes hores i unes tasques a realitzar al llarg del dia, van venir a firaReus el passat mes de gener, per carregar piles per encarar el 2019. Implicació, empatia i generositat són algunes de les recomanacions que van fer els experts, si el que es vol és motivar els equips i tenir professionals més feliços. Els mateixos valors que des de firaReus intentem aplicar als projectes que es realitzen a les nostres instal·lacions.

Amb aquest compromís renovat, arranquem un any d’activitat en el qual mantenim les fires més tradicionals  del calendari. Començarem al mes de març amb Epocauto, la fira de cotxes i motos clàssiques que s’ha convertit en una de les més importants de l’Estat; i una setmana més tard tornarà Bestial, el Saló de la Mascota, que enguany compleix 10 anys.

El mes de maig tindrem les fires dedicades al motor, amb el Saló de la Moto i l’Autoprimavera, i la part expositiva de la cursa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara. I ja en el segon semestre de l’any, es realitzaran les tradicionals exproReus i Tot Nuvis, les nostres fires més consolidades.

Aquestes fires són les que comporten un percentatge més elevat dels visitants de firaReus, que l’any passat van arribar fins a les 137.000 persones. Tot i amb això, el calendari del Centre de Fires i Convencions l’omple una mitjana de 135 actes anuals en els quals continuarem posant una dosi extra de motivació i implicació per aconseguir jornades que, a poder ser, ens ajudin a sentir-nos una mica més feliços.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.