• El Bartrina i el Fortuny presenten nova programació •

Els teatres Fortuny i Bartrina han presentat la nova programació per al primer semestre de 2017. Una programació que excel·leix pel que fa a presència de figures i espectacles de primer nivell de les arts escèniques del nostre país i d’abast internacional.
El Teatre Fortuny obre temporada amb Ara Malikian i continua amb “La fortuna de Sílvia” de Sagarra, “Vuelos”, “El amor brujo” de Compañía Víctor Ullate, l’òpera “Manon Lescaut”, “Avui no sopem”, la Gala de Dansa del VIII Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, “La rebotiga de l’òpera” amb Marcel Gorgori, el musical familiar “Gisela y el libro mágico”, el concert d’Orquestra Camera Musicae i la violinista Patricia Kopatchinskaja, “Reina Juana” amb Concha Velasco, “Infàmia”, la Gala de Dansa de l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, “La Taverna dels bufons” amb Joan Pera i Carles Canut, “Carmen” de Bizet, “Incendios” amb Núria Espert, el concert “Vestida de nit” de Sílvia Pérez Cruz. També s’ha donat a conèixer el cicle Grans Mestres dirigit per Frances CerroFerran, que inclou versions de grans obres del teatre universal, com són “Macbeth”, “Dos oratoris”, “Solitud, una història d’amor”, “La divina comèdia”, “Decepcions i esperances (d’un home discret)”, “Lear, Rei” i “Assaig sobre l’amor immortal”.
Pel que fa al Teatre Bartrina, els espectacles programats són “Rhümia”, “El bon pare” amb Lluís Soler, “Fito Luri en concert”, “Revolta de bruixes” de Josep M. Benet i Jornet, l’espectacle familiar “Loops”, “La desparició de Wendy” de Benet i Jornet i dirigida per Oriol Broggi, un concert inclòs a la 16ª edició del Black Music Festival en col·laboració amb Girona i Barcelona, “L’electe” de Ramon Madaula amb aquest actor i Roger Coma, el concert “Mirant al mar” de Camerata XXI, “Pretty” de Neil LaBute, “Reggae per a xics”, “Tres aniversaris”, concert de La Soul Machine amb motiu del 20è aniversari del Teatre Bartrina, “Lucrecia” en concert en el V Festival de Boleros, i “Psicosi de les 4:48” de Sara Keane.
Tota la informació sobre les dates i horaris dels espectacles, els preus de les entrades i l’adquisició de localitats i abonaments es pot consultar als webs dels dos teatres o bé a www.teatresdereus.cat.

Reus Cultura
www.reus.cat/cultura

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.