• Nadal a Reus •

Un any més, l’esperit de Nadal torna aquests dies a fer-se present als carrers, a marcar la dinàmica ciutadana amb un ritme diferent de l’habitual. És temps d’il·lusió, per a petits i grans, en què la ciutat mostra la seva millor fesomia per convertir-se tota ella en un escenari acollidor obert a tots els públics i a tots els formats.
La plaça del Mercadal, amb el tradicional mercat de Nadal i una nova proposta de mapping a la façana de l’Ajuntament, la plaça de la Llibertat, amb reclams tant potents i esperats com la pista de gel, i la plaça de Prim, novament epicentre d’activitats d’animació, dibuixen el gran eix nadalenc que ens permet gaudir d’una experiència de ciutat única. Una experiència en què cultura, oci i comerç es donen la mà per donar forma a una oferta suggerent per a tota mena de públics, oberta també a totes les persones de fora que aquests dies visiten Reus. És, sens dubte, una manera brillant d’encarar el repte que ens espera el 2017, en què viurem una altra experiència destacada com a ciutat: la de ser Capital de la Cultura Catalana.
Des d’aquestes pàgines, vull convidarvos molt especialment a gaudir de les activitats que, en el marc de la campanya de Nadal, s’afegeixen a la ja intensa agenda cultural de la ciutat. I us convido també, molt especialment, a formular amb força i convicció els vostres desitjos de futur compartit.

Bon Nadal i pròsper any 2017

Carles Pellicer Punyed
Alcalde de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.